hur man kan minska manlig storlek bröst

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-10
Förstorade bröst hos män kan bero på flera saker. De två första som kommer att tänka på är hormon störningar och övervikt

Du behöver:.
Medelstora bassäng
Handduk.
Foot lotion eller olja.
Epsom salter.
Tånagel Clippers.
Pimpsten.


1.
Rensa din kost. Det första du bör göra är att bli av med all skräpmat, snabbmat och fet mat från din kost, inklusive allt som är friterad, högförädlade, mycket raffinerad och mycket mättat fett. Ät frukt, grönsaker, fullkorn och magra proteinkällor, och dricka mycket vatten.
2.
Gynekomasti är en ovanlig hormonell obalans hos vuxna och unga män som orsakar bröstcancer vävnad för att utveckla på ett sätt som liknar bröstvävnad hos kvinnor. I fall som rör vuxna eller äldre tonåringar kan det vara ett tecken på en allvarlig bakomliggande hälsotillstånd, såsom cancer i hypofysen, binjurarna (s), eller testiklar. I yngre tonåren är det oftast ett tillfälligt problem som orsakas av hormonförändringar i samband med puberteten.
3 .
Gör lite cardio . Utför aerob träning tre till fyra gånger i veckan för 45 till 60 minuter . Det kan vara joggning , cykling , simning , rodd , trappa fördjupat eller något du tycker njutbar .
4 .
Gör armhävningar . Arbeta bröstmusklerna bygger bröstet , flackar bröstet och även bränna några kalorier eftersom muskeln är metaboliskt aktiva . Ligg ner på magen. Placera händerna bredvid axlarna med armbågarna böjda . Håll kroppen rak som du pressar kroppen upp i luften tills armarna lockout . Nu långsamt sänka dig tills du är strax ovanför marken och upprepa.
5.
Gör bänkpress. Ligg på ett träningspass bänk med stången om säkerheten rack. Placera händerna om bara förbi axelbredd. Höja ribban och sträcker armarna över kroppen ovanför bröstet. Långsamt sänka stången tills den är ungefär en tum ovanför bröstet. Lyft upp den igen och göra en serie av repetitioner.
6.
Se en plastikkirurg. Du kan få operation för att avlägsna vävnad i ett öppenvården förfarandet. Om vävnaden är fett kan fettsugning göras. Om vävnad är fast, måste den vara censurerade och tas bort.
7.
Gör ett läkarbesök. Gynekomasti är ett tillstånd där det finns en obalans i östrogen och testosteron i den manliga kroppen, vilket leder till bröstförstoring. Din läkare kan ordinera ett läkemedel som kan bidra till att balansera ut din hormonnivåer.
8.
Att göra armhävningar lättare, börja med dina händer på ett bord, stol eller låda. Håll arbeta dig ner tills du kommer till golvet. En annan enklare variant är att börja med knäna på golvet. Du kan också göra bänkpress med hantlar , antingen på en bänk eller på ett schweiziskt Ball . Kom ihåg att andas ordentligt när man gör bröst övningar . Andas in på en sänkning delen och andas ut på ansträngning . För Viktboll bröstet äga rum, om du inte har en partner , använd en vägg istället . Se till att det är ett fast block väggen som betong eller aska blockera .
9 .
VÄNLIGEN söka läkare om detta beror på hormonella störningar som Cushings syndrom . Även en plastikkirurg kan komma till pass för den som planerar gastric by- pass operationer .


Previous:nothing Next:hur man upptäcker manlig bröstcancer

Relaterade artiklar


 • hur börja köpa smart och undvika djurförsök
 • Gardasil säkerhetsproblem
 • hur renovera badrum för funktionshindrade och äldre
 • praktisk användning av pH test
 • Premarin & bröst tillväxt
 • hur man kan stoppa en blodig näsa snabb
 • hur du döljer hälsosam mat så att din familj kommer att äta den
 • mögelsporer och hälsa
 • hur man upptäcker förstorad prostata symtom
 • hur man tar hand om en äldre vuxen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com