livsmedel som hjälper sluta röka

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-01-28
Enligt Essortment. com är rökning orsaken till döden för ungefär en halv miljon människor i USA varje år. Rökning är dock svårt att sluta. Det finns receptbelagda läkemedel, plåster och tuggummi för att hjälpa rökare sluta, och de kan öka sina chanser att sluta helt enkelt genom att göra rätt val av livsmedel. Enligt en Guide2herbalremedies. com kan vissa livsmedel förbättra smaken av cigaretter-samt göra dem smaka värre

mat att äta

American Cancer Society visar att en rökare har många små måltider under dagen istället för ett par stora måltider. Äta lite varannan timme håller blodsockret och energi normalt, vilket bidrar till att förhindra nikotin sug. American Cancer Society rekommenderar också knapra på livsmedel som är låg i kalorier för att förhindra extra vikt som sannolikt kommer att vinna på att sluta röka . Plus , nyttigare mellanmål , såsom äpplen , apelsiner och selleri , tar längre tid att äta och håller sig därmed en rökare från forcera igenom en måltid för att lysa upp en cigarett .

hälsosamma livsmedel, som grönsaker , göra cigaretter smaka illa . Därför att en rökare som försöker sluta behov fylla på dessa . Broccoli har kopplats till lägre lungcancer , enligt en Guide2herbalremedies. com , och kan hjälpa rökare att skydda sina lungor mot toxiner . Undvik söta grönsaker som morötter , eftersom de ökar nikotin sug.

En Guide2herbalremedies. com också att dricka ett glas rött vin dagligen minskar risken att få lungcancer med 60 procent i både rökare och icke-rökare . Drick inte mer än ett glas eftersom konsumerar för mycket alkohol kan leda till mer rökning .

dricka apelsinjuice eller äta citrusfrukter hjälper fylla på C-vitamin som går förlorad från rökning. C-vitamin bygger kroppsvävnad och bidrar till att eliminera toxiner . Mjölkprodukter fungerar som naturliga avskräckande åtgärder mot smaken av cigaretter . Om en person inte vill äta dem , kan hon prova att doppa i slutet av en cigarett i mjölk och röka den efter den torkat . Detta kommer att göra cigarett smak fruktansvärda och lämna ett bestående intryck som kan få henne att tänka om innan du tänder upp en annan .

Att äta fisk minst två gånger i veckan kan minska tobak skada .

Livsmedel ska undvikas

American Cancer Society konstaterar att vissa drycker , såsom kaffe och alkohol , kan kopplas till röka i vissa människor och bör undvikas . Drick juice , vatten eller te istället .

Foods lastad med socker och kryddor öka nikotin sug. Undvik behandlad och raffinerad mat . Också begränsa stekt mat .

Previous:nothing Next:neti pot tips

Relaterade artiklar


 • hur du kan hjälpa din tonåring med graviditet
 • hur man kan minska din rökning just nu
 • vad som orsakar hårväxt på mage ?
 • användning av afrodisiaka
 • Vilka är riskerna med inandning av oljebaserad färg primer ?
 • hur man rengör väl vattensystem
 • listan över viktiga fettsyror som finns i bröstmjölk
 • triglyceridnivåer hos barn
 • normalt blodtryck riktlinjer
 • könsskillnader i risk narkotikamissbruk och behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com