naturläkemedel för bröstet trängsel i spädbarn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-01-17
Ingen vill att deras barn att vara sjuk, men varje förälder måste ta hand om en sjuk bebis någon gång. Bröst överbelastning kan ofta uppstå hos barn under väderomslag eller om barnet har varit utsatt för någon med ett smittsamt virus. Lyckligtvis finns det många naturliga botemedel för bröstet trängsel i bebisar som är säkra och effektiva

om Baby Bröst Trängsel

Det är vanligt att spädbarn och spädbarn för att göra ljud som bekräftar de lider av bröst trängsel. På grund av ett överflöd av vätska sekret som kan ackumuleras i baksidan av deras hals kan de göra högljudda andningsljud som låter som det ljud vi gör när vi är överbelastade.
Innan någon typ av naturlig behandling för barnet bröstet trafikstockningar, är det alltid bäst att boka en tid med en barnläkare för att se till att ditt barn är i själva verket lider av trängsel. Eftersom de flesta av de naturläkemedel används för behandling av barn trafikstockningar är helt säker, det skadar inte att använda dem, men du vill göra att det inte är allvarliga medicinska problem som orsakar problemet.

Naturläkemedel för Chest Trängsel

Ett av de bästa naturliga sätt att bryta upp bröstkorgen överbelastning är att använda en luftfuktare eller andra ånga källa. Tillsätta några droppar sprudlande eterisk olja som eukalyptus, pepparmynta eller mint till vattnet i luftfuktaren kommer att bidra till ren andningsluft vägar. Sitt i närheten av luftfuktare medan du håller ditt barn, så att han kan andas i rensningen ånga.
Om barnet är tillräckligt gammal (ca 8 månader eller äldre) mata honom varm buljong vilket ytterligare kommer bidra till att bryta upp överbelastning. Om du inte redan har infört ditt barn till andra livsmedel än formel eller bröstmjölk, rådgöra med din barnläkare innan så sker. Du bör endast använda hemgjord buljong, gärna från grönsaksbuljong, som köpta buljong är hög i natrium och konserveringsmedel. En liten mängd buljong ett par gånger om dagen kommer inte bara ge naturliga näringsämnen som kommer att hjälpa till att bekämpa någon sjukdom barnet kan ha, men värmen från vätskan kommer också att bidra till att bryta av slem och rensa bort trängsel.
En annan alternativ är att spola barnets näsan med en saltlösning. Det finns över disk koksaltlösning spolas tillgänglig som " Nasal " som kan användas för att säkert spola slem uppbyggnad från näsborrarna hos barn i alla åldrar . När näsborrarna spolas med koksaltlösning , kommer att använda en aspirator glödlampa bidra ytterligare till att ta bort vätska och tydlig trafikstockningar.

Varning

När man använder en naturlig behandling för bröstet trafikstockningar på spädbarn , använda behandlingar som inte kommer i direkt kontakt med barnet . Ett barns hud och interna system är mycket mer känslig än en vuxens , så det är viktigt att du undviker att faktisk kontakt från någon örter eller tillägg du väljer att använda .

Previous:nothing Next:hur man ger en avslappnande fotbad

Relaterade artiklar


 • Vad är en automatisk extern defibrillator ?
 • faktorer som orsakar pollen variationer
 • Hur är röntgen till hjälp?
 • hur du tar bort mögel och mjöldagg från kroppen
 • jacuzzi & graviditet
 • tecken och symtom av salmonella hos barn i lekåldern
 • barn allergier & astma
 • ortopediska insatser för fotled smärta
 • hur man kan bryta platå viktminskning
 • förklaring av förmåner lagring för Medicare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com