Hur berätta om du är sjuk från mögel i ditt hus

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-20
Mögel kan vara ett stort problem i varje hus . Dagens hus kan faktiskt gynna developmend av mögel eftersom energieffektiva lufttät byggande tillåter vatten att fastna och bygga upp i vissa områden . Samtidigt upprätthålla en hälsosam livsstil kan skydda dig , kan vem som helst bli sjuk av exponering för mögel , särskilt om de utsätts för det långsiktiga . Du bör se upp för vissa symtom och kontrollera ditt hem för mögel på samma gång

Test


1
veta om du lider av något tillstånd som bronkit, hjärtproblem eller allergier, dessa kan göra dig mer mottaglig för sjukdomar från mögel. Små barn, gravida kvinnor, personer över 60 år och de som spenderar mer än 12 timmar per dag hemma också kan påverkas.
2.
Planerar att lämna ditt hus för en längre tid, vilket kan innebära bor på en vän eller släkting för ett par dagar eller att ta en semester. Se om någon av dina symtom förbättras under din vistelse borta från huset.
3.
Testa ditt hus för mögel att kontrollera att det är en sannolik orsak. Om du inte kan få det gjort professionellt, det finns flera mögel test kit som finns vid varje hem förbättring butik eller från andra leverantörer. Det bästa testerna mäts luftkvaliteten, men det finns andra som kommer att testa ditt hem ytor.

Symtom


1.
Leta efter torr hosta. Detta är nummer ett symptom på sjukdom form mögel och en av de tidigaste symtomen till varsel. Andra inkluderar nysningar, trafikstockningar, rinnande näsa, rinnande ögon och andningssvårigheter.
2 .
Håll utkik efter subtila villkor , särskilt om du inte ofta lider av dem . Dessa kan inkludera yrsel , huvudvärk och trötthet , tillsammans med hudåkommor såsom utslag och eksem . Dessa kan komma från omedelbar exponering mot en hög nivå av mögel eller en kombination med allergier .
3 .
Akta dig för allvarligare tillstånd som kan orsakas av långsiktiga effekter av mögel exponering . Dessa kan innebära förlust av syn, hörsel och minne , tillsammans med kronisk huvudvärk och även kramper .


Previous:nothing Next:Fakta om sen abort

Relaterade artiklar


 • instruktioner för hur man rengör en bricka elefant öra
 • hur du tar bort mögel och mjöldagg från kroppen
 • bedömning och akut vård av sår
 • hur man föreställa sig naturligt
 • inflammerad spädbarn bröst
 • tecken som stöd i boende behövs
 • tecken och symtom på en fastklämd tillbaka nerv
 • hur du tar bort kolloidala järn från vatten
 • Hur du tar vitaminer för män
 • vad är vanliga och oregelbunden menscykel?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com