Vilka typer av kall mediciner kan du ge en 7 månaders bebis ?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-22
Föräldrar vänder sig ofta till läkare för medicin när deras 7 månader gammal är sjuk . Med barn , är den första raden av åtgärder för att få förkylningssymptom kontrolleras av en legitimerad barnläkare för att utesluta möjligheten av en mer allvarlig sjukdom . Om ditt barn har en vanlig förkylning , välja mellan ett antal kall mediciner säkert för spädbarn

Identification

Vanliga hosta och förkylning uppkommer ofta i 7 månader gamla bebisar som deras immunförsvar är att utveckla och stärka , och de kan bli ganska olycklig och rastlös . Förkylningssymtom hos spädbarn kan vara resultatet av luftvägsinfektioner till följd av förändringar i klimatet , exponering för hårt väder och vanliga och ovanliga allergener transporteras i luften . Spädbarn kräver snabb behandling för att undvika att symptomen förvärras .

Hem Behandlingar

Miljarder spenderas varje år på ett flertal läkemedel för att bota förkylningar . Men dessa mediciner inte gör sjukdomen försvinner snabbare . Enligt pulmonell specialist Richard D. Irwin , VD är läkare höra av American Academy of Pediatrics att berätta patienter som over-the-counter mediciner inte kommer bli av med sina barns hosta .

Om du funderar på att lindra symtomen och göra ditt barn mer bekväm medan hennes immunsystem bekämpar kylan , hålla henne nära en luftfuktare eller en skål med varmt vatten med några droppar eukalyptus , pepparmynta olja , pine oil eller menthol till. Detta kommer att hjälpa till att lossa slemhinnor och gör ditt barns hosta mildare .

Frequent omvårdnad kommer att ge ditt barn komfort . Om du tar C-vitamin och andra kosttillskott som är säkra för användning vid amning , kommer ditt barn få dessa via din mjölk . Om ditt barn är på formel , mata henne ett bra märke som är berikade med vitaminer , så att hon kommer att bli starkare och friskare och bättre på att kämpa mot förkylningar .

Safe Mediciner

Baby Vicks eller en jämförbar produkt är ett bra första medicinering för rinnande näsor och enkel irritation . Använd endast sådan betecknas som säkra för barn hur gamla dina barn . Gnid lite på ditt barns bröst och rygg, och bunta upp henne .

Varm kamomillte genomsyrad lätt och precis rätt temperatur för ditt barn kan hjälpa honom att må bättre . Eventuella varm, smakrik vätskor kan också hjälpa lugna ditt barn.

Over-the-Counter narkotika

Enligt FDA, ingen over-the-counter läkemedel bör ges till barn yngre än 2 år såvida det inte är föreskrivna och dosen övervakas. Ibuprofen eller paracetamol för spädbarn kan ha föreskrivits av ditt barns läkare om ditt barn också har feber med sin förkylning. Receptfria läkemedel faller under olika paket och styrkor. Aldrig ge läkemedel som är gjorda för vuxna att era barn

Överväganden

En väl balanserad kost i allmänhet kommer att försäkra att ditt barn har vad han behöver för sin kropp att effektivt bekämpa förkylningar eller infektioner. Se alltid till att ditt barn är klädd lämpligt om inomhus i luftkonditionering eller ute i regn, blåst eller snö.

Previous:nothing Next:som är bättre : den elliptiska eller promenad ?

Relaterade artiklar


 • hur de ska följa en diet post koloskopi
 • hur man använder intervention akuta yoghurt för barn kräkningar och diarré
 • hem rättsmedel för ett barns hosta
 • hur du tar bort celluliter naturligt och utan ansträngning
 • öra svamp behandlingar
 • hur man hanterar genitala storlek frågor
 • hur ta reda på ditt barns förfallodagen själv
 • information om medicinska HLR
 • hem rättsmedel för mul smärta
 • tecken på infertilitet hos kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com