hem botemedel för att bota difteri

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-02-04
Orsakas av smittade mjölk och andra ämnen, leder difteri vanligen till hög feber åtföljd av halsont. Du kanske känner dig deprimerad och svag, din näsa och hals körtlar blir förstorad och ibland, i allvarliga fall kan luftstrupen tilltäppt av skada hjärnan, hjärtat och njurarna. Förekommer oftare hos barn än vuxna, kan difteri behandlas med ett överflöd av droger. Men några difteri huskurer är lika effektiva för

Frukt

Du kan dra nytta av en potent naturlig difteri behandling med att bara ha apelsinjuice och vatten i små portioner under en dag. Detta kommer att hjälpa kroppens immunförsvar för att bekämpa infektionen bättre och leda dig till ett snabbt tillfrisknande. Liksom apelsinjuice, kommer färsk ananas juice, i små doser, även bidra till att undanröja infektionen.

Örter

Bland örter, vitlök är viktigt för naturlig difteri behandling. Du kan tugga en klyfta denna ört i taget för att få ner febern, eliminera infekterade hals membranet ytbeläggningen och för gradvis befrielse från andra difteri symtom. Gör det till en vana att tugga ca 30 g vitlök per vecka . Även saft av detta krossade ört , tagit 2 till 3 matskedar per dag , utgör ett bra hem bota difteri . Virvel saften i munnen ett tag , svälja och upprepa proceduren en stund för effektiva resultat. Bland örter kan du andas in doften av en pasta blandning av löv över hjulet anläggningen och kycklingben , tillsammans med några vitlöksklyftor . Samma blandning , som blandades med ljummet vatten , är ett effektivt gurgla medium för difteri patienter .

Packs och Lavemang

Använd våt kallt förpackningar i halsen området var 2 timmar för befrielse från difteri. Om det är hög feber, bör detta samma förpackning ska tillämpas i hela kroppen att få ner temperaturen. Detta minskar gradvis feber med kraftig svettning, vilket är när man måste försäkra sig om att patienten, som kommer att känna dig svag, ordentligt omhändertagen. Vidta försiktighetsåtgärder för att hantera liknande situationer inom några dagar eftersom febern kan komma tillbaka. Administrera en vatten lavemang varje dag.

Tobak och Salt

En effektiv difteri hem botemedel kommer i form av inandning och utandning tobaksrök. Få tag på en tobakspipa med glödande kol och tjära. Rök det genom munnen, andas ut genom näsborrarna. En välkänd difteri hem behandling består av att ha ett glas vatten med 1 msk. salt blandas i det. Det ger befrielse från halsont och hjälpmedel i kampen mot andning problem som beror på otillräcklig salt i kroppen.

Allmänna åtgärder

Några huskurer mot difteri börja med en snabb, utan mjölk får för patienten. För att förhindra att svälja infekterade tonsiller sekret , ligger på sidan i stället för på ryggen . Placering adsorbenten bomull i munnen hjälper blöta sekret också . Det är alltid bättre att hålla patienten i karantän .

Previous:nothing Next:vad som är bra för graviditetsillamående ?

Relaterade artiklar


 • Vilka är kostnaderna för hemtjänst kontra hemvård ?
 • hur börja köpa smart och undvika djurförsök
 • hur man kan bli barn av huvudlöss för gott
 • hur man skapar en guide familjepost
 • tecken och symtom på graviditet medan du tar preventivmedel
 • hur man ska utöva avhållsamhet
 • hur man rengör ett klipp med en vattenflaska
 • prenatal rökning effekter
 • gör ett hysterosalpingogram ont
 • Hur man använder en digital SPRIDARE
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com