hem rättsmedel för bandmask

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-02-05
Platt inälvsmask , såsom bandmaskar , komma in i kroppen via förorenat vatten och mat eller arbetar med jord . Dessa bosätta sig och växa i dina tarmar , lever på de näringsämnen som din intas mat . Tapeworm infektioner måste avskaffas , eftersom i senare skeden kan de orsaka illamående, yrsel och aptitlöshet och vikt . Det finns många läkemedel som hjälper bort dessa parasiter , några huskurer erbjuda effektiva resultat

Vitlök

Vitlök , i någon form , är ett effektivt botemedel mot tarmparasiter . Du kan ha vitlök olja eller rå vitlök i sallader eller kokta versionerna i dina måltider . Enligt en urgammal metod , kan du också placera en vitlöksklyfta i dina skor så att när du går , blir krossad vitlök och olja av kryddnejlika , som har potential att döda bandmaskar, är sugas upp av huden och därefter transporteras uppåt mot tarmarna genom blodet .

Papaya

papain substansen i rå papaya är en användbar ingrediens för naturlig behandling mot bandmask . En matsked vardera av färsk papaya juice och honung med 4 msk . varmt vatten , följt av en blandning av 60 ml Ricinolja och 375 dl mjölk tagit ett par timmar senare , är en effektiv bandmask undanröjande agent för vuxna . Frön och blad från den papaya anläggningen har caricin och carpaine , respektive. Båda substanserna är bra agenter för att behandla en bandmask problem . Under tre dagar , tar ett par teskedar papaya-utsäde pulver med ett glas mjölk honung innan sänggåendet . Detta, i kombination med 4 tsk . mjölk av skuren papaya bark med lika delar av honung i en kopp ljummet vatten, kan också hjälpa utvisa tarmparasiter.

Granatäpple

rot, blad, bark och stjälkar av granatäpple är effektiva tarmparasiten dödar smittämnen . Den punicine innehållet i roten bark av detta träd är mycket stötande för bandmask. Du kan ta, tillsammans med laxermedel, 180 ml av en kall hopkok av färsk bark tre gånger på en timme luckor. Du kan också krossa några blad av anläggningen och koka med ett glas mjölk, och dricka halva hopkok som din enda frukost post, sedan dricka den överblivna halv ett par timmar senare. Ta ett par matskedar ricinolja ett par timmar senare.

Andra rättsmedel

En kopp riven eller råa tärnade morötter som enda frukost mat på morgonen kommer att bidra till kampen en binnikemask problem. En halv tesked pulveriserade bockhornsklöver frön tas med vatten i en vecka, äta tomater som enda frukost post några dagar och har ca 10 stekta frön av bitter melon tre gånger om dagen för ett par dagar. Du kan prova med kryddnejlikor som en del av alla dina måltider, konsumera rå ananas för tre dagar, och försöka att få mjölk från en halv riven kokos två gånger dagligen under en månad.

Previous:nothing Next:hem botemedel för att bota difteri

Relaterade artiklar


 • hur du gör ditt hus friskt igen efter sjukdom
 • makens övergrepp på grund av alkohol
 • hur man tar hand om en nyfödd baby
 • faktorer som påverkar puberteten
 • hur man lever längre liv
 • vad som orsakar konstant sinus dränering när man ligger ner?
 • saker som gör trängseln värre
 • ull strumpa allergier
 • graviditet och neuropati
 • tolnaftate & graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com