naturläkemedel för barnets svampinfektion

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-08
En svampinfektion hos barn kan vara svåra att skilja från en vanlig blöjeksem. En ledtråd att barnet har en svampinfektion kan vara att dina ansträngningar för att klara upp utslag (blöjan krämer och regelbunden förändras) är framgångsrikt. För att fullt ut klara upp en svampinfektion, måste du använda en OTC-eller receptfria jäst grädde, såsom nystatin. Det finns några saker du kan göra hemma för att hjälpa barnet att må bättre, om hon har en svampinfektion

Behandla blöjområdet

Förhindra jästen förvärras och när den är härdad, försök att hindra den från att komma tillbaka. Jäst infektioner trivs i mörka, blöta områden, så håll ditt barns blöja torr och ren, ändra honom oftare än du skulle göra om han inte har utslag. Efter att ha torkat ditt barn, låt rumpan torrt innan du sätter på en blöja, så du kommer inte fälla fukt inuti.

Ge ditt barns blöjområdet lite andrum när det är möjligt. Låt henne gå i ett par minuter utan blöja efter att hon har ändrats och fäst hennes blöja löst nog att lite luft kan passera igenom den och hennes hud kan andas.
Sätt henne på ett vattentätt matta eller blad i samband med olyckor, om du ger ditt barn blöja-fritid.

behandla Thrush

Svampinfektion är en form av en svampinfektion som ditt barn kan utvecklas i hennes mun. Detta kan vara från kontakt med ett smutsigt finger eller bröstvårtan, eller om resultatet av med orala antibiotika för en infektion av annat slag. Håll alla i hennes bröstvårtor och nappar rena och steriliserade ofta om hon har trast. Koka dem i varmt vatten eller tvätta dem i diskmaskinen istället för att endast handtvätt dem. Försök också att hålla alla leksaker hon lägger i hennes mun, och hennes fötter och händer rena för att hindra henne från att sprida sin egen trast och åter infekterar sig själv.

Andra rättsmedel

Yoghurt innehåller probiotika, vilket kan vara användbart i bota en svampinfektion. Feed yoghurt till ditt barn om han är tillräckligt gammal för att äta barnmat, för en mycket ung baby, kan du även massera yoghurt direkt på sin svampinfektion.

Vitlök och tea tree olja är både användbara för att bota jäst infektioner hos vuxna . Du kan mata en äldre barnet en vitlök tablett , men du bör alltid rådgöra med din läkare innan du använder eteriska oljor på ett spädbarn . Du kan antingen mata olja tea tree till ditt barn eller gnugga den på hans utslag om din läkare rekommenderar det

Ge ditt barn en lugnande bad med varmt vatten blandat med äppelcidervinäger . detta är en naturlig topikal behandling av jäst . Detta bad kommer att lugna ditt barns ömhet och hjälpa hans hud att läka snabbare .

Previous:nothing Next:Varför människor har svettiga händer ?

Relaterade artiklar


 • hur man kan utveckla utbildningen hemsjukvård
 • amning och förlossningsdepression
 • hur man avgifta från radonexponering
 • hal elm för baby eksem
 • Essentials för barnets medicinskåp
 • tecken och symtom på graviditet inom de första dagarna
 • inflammerad spädbarn bröst
 • blåsljud och mitralisklaffstenos problemet hos barn
 • hur man förlorar vikt snabbt på läktaren klubben
 • hur man ska säkerställa en hälsosam sköldkörtel för kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com