sköldkörteln viktminskning kompletterar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-12
Hypotyreos är en sjukdom i sköldkörteln som kännetecknas av långsam sköldkörtel aktivitet . Optimal sköldkörtelfunktion är nyckeln till att upprätthålla kroppens system som ämnesomsättning och hormonnivåer . Långsamma sköldkörteln kan göra dig trög , kall och övervikt . Även efter det att tillståndet diagnostiseras och rätt recept vidtas viktminskning kan vara en utmaning. En viktminskning tillägg kan faktiskt stöd din sköldkörtel och i vissa fall hjälpa den att fungera bättre

Du behöver : .
Spruta
Needle.
Medicinering.
Handskar.
Alkoholtorkar.
Bomullstussar.
Bandage.

ört öka

Blåstång är en supplement som hjälper sköldkörteln fungerar . Blåstång kan också känt genom sitt rätta namn Fucus vesiculosus . Det är en brunaktig färgad tång som är skördats och bearbetats i en tablett eller kapsel tillägg . Blåstång är en effektiv ört för att behandla en låg sköldkörtel eftersom det är hög i jod . Jod är ett grundämne som sköldkörteln använder för att utföra sina många uppgifter . En högre utför sköldkörteln innebär enklare viktminskning . Kelp är en annan komplement som fungerar på samma sätt som blåstången.

vitamintillskott

vitamintillskott kan hjälpa till med viktminskning frågor som sköldkörteln . B- komplex vitaminer nämligen vitamin B2 och B12 är bra val för någon lider med låg sköldkörtelfunktion . Nästan alla B- vitaminer hjälper till med humör ledningen och öka din energinivå. Vitamin E hjälper sköldkörteln absorbera jod . På så sätt höjer vitamin E din ämnesomsättning genom att sköldkörteln att fungera . Detta kan leda till viktminskning . Selen är ett naturligt enzym som hjälper sköldkörteln processen kroppens kemikalier kallas T3 och T4. När ett underskott av T3 och T4 produceras i sköldkörteln inte kommer att ha förmåga att hantera kroppens ämnesomsättning .

Thermogenic Tillägg

Thermogenics är kosttillskott som arbetar för att höja ämnesomsättningen genom att bränna kalorier och att dämpa aptiten . Det finns två kategorier av termogena , sköldkörtel tillsynsmyndigheter och stimulantia . Thyroid patienter bör kolla med sin läkare innan de tar ett njutningsmedel . Tillägget guggul kommer från kåda från ett träd . En guggul harts hjälper till att stabilisera sköldkörteln , vilket kan leda till viktminskning . En annan termogena tillägg är grönt te . Grönt te , koffein och kolanöt är stimulerande tillskott som höjer din energinivå. Högre energi innebär högre ämnesomsättning . För vissa individer , det kunde leda till viktminskning.

Previous:nothing Next:normalt blodtryck utbud för tonåringar

Relaterade artiklar


 • viktminskning idéer för barn
 • barn och att lära sig läsa
 • hur man hittar en styrelse-certifierad allmänna barnläkare
 • hemlagad klia remover
 • hur man skapar en webbplats för utstationering familj medicinska meddelanden
 • vad som är bra för graviditetsillamående ?
 • som upptäckte postnatal psykos?
 • vad som orsakar hårväxt på mage ?
 • hur du tar bort mögel och mjöldagg från kroppen
 • hur man kan förhindra hår mjäll
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com