viktminskning idéer för barn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-02-07
Fetma hos barn , enligt Centers for Disease Control and Prevention , har mer än fördubblats under de senaste 30 åren . Med den ökande populariteten av TV och dator-centrerad verksamhet , såsom MySpace, Twitter , och onlinespel , har barn tillbringar mindre tid ute och mer tid stillasittande . Trots utmaningarna , finns det några sätt du kan hjälpa ditt barn skjul ohälsosam övervikt , utan att banta eller träna med Boot Camp intensitet

" Sneaky " Exercise

I förening med mer fysisk aktivitet för att ditt barns vardag låter inte lätt, men det verkligen är. Tricket är att göra det till en familjeangelägenhet så att barnet inte känner sig utpekade . Prova att ta efter middagen promenader tillsammans eller gå till den lokala lekplatsen ett par gånger i veckan , så ditt barn kan spela utan att känna trycket av " träna ". Och medan videospel har fått skulden för barn inaktivitet i det förflutna , har Nintendo Wii skapade Wii Fit och Wii Sports spel för att hjälpa barn att bli mer aktiva i sitt spel . Uppmuntra ditt barn genom åtgärder --- Barn lär genom observation , så tar initiativ till att gå familjens hund eller starta en omgång tag kommer bara att hjälpa ditt barn och skapa en sund familj .

vara kreativa med Mat

Att se ditt barn äter hälsosamt behöver inte vara en kamp , inte heller betyda att du måste tjäna intetsägande , tråkig mat . Det finns många barnvänliga mat som är god och nyttig . I stället för stekt kyckling nuggets , prova den här nyttigare alternativ skuren benfritt, skinn kycklingbröst i bita storlek bitar innan beläggning i barbecuesås och krossade cornflakes . Grädda i ugnen i stället för att steka. Istället för fryst pommes frites, försök skära upp sötpotatis i strimlor, lätt beläggning dem i matlagning spray, och bevattning med en nypa salt vitlök innan poppar i ugnen. Efterrätter är lätt alltför frukt "pizza" som gjorts med låg fetthalt cookie degen, lätt grädde ost och färsk frukt topping är en favorit för många barn. Kalcium rik puddingar och choklad mjölk är ett annat bra sätt att smyga in några godhet. Det handlar om att vara kreativ i köket och fattar beslutet att ta några extra minuter att laga mat för din familj, i stället för att nöja sig med avhämtning varje natt.

Du styr Skåp

Det kan låta självklart, men en annan mycket enkel fix för en ohälsosam eater är att se till att du bara hålla sig frisk, näringsrik mat i lager. Det finns en tid för godis, men det betyder inte att ditt barn ska ha full tillgång till skräpmat lådan. Se till att hälsosamma mellanmål alltid är tillgängliga-i stället för att bara köpa selleri och jordnötssmör, faktiskt rena, skära och ladda selleri med jordnötssmör och lite russin och få dem redo att ta tag i ditt kylskåp. Köp äpplen, men ta dig tid att skiva dem och läsa in dem i påsar smörgås. (Lägger till lite citronsaft kommer att lägga till läckra stil och hålla äpplen från missfärgning. ) Istället för fet chips, prova bakade version eller få lite fullkorn kex och uppmuntra ditt barn att prova dips som hummus, hemgjord guacamole eller färsk salsa. Begränsa läsk och lägga till så mycket fettsnål mjölk, vatten och socker gratis saft som du kan. Strömbrytaren är mycket enklare än det låter, och om du tar initiativet med självförtroende, kommer ditt barn att följa efter.

Previous:nothing Next:det bästa sättet att sätta i kontakterna

Relaterade artiklar


 • hur man ner i vikt genom dessa enkla saker
 • hur man bränner 20 pounds snabbt
 • Vilka tecken och symtom på stress ?
 • luftföroreningar och lungsjukdom
 • hur bli gravid snabbt och säkert
 • hur man eliminerar pormaskar från din hud
 • stift och nålar i klimakteriet
 • hur man kommer i form och gå ner i vikt snabbt
 • hur du berättar din partner att du har erektil dysfunktion
 • skolan matlåda idéer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com