alternativa behandlingar för livmoderhalscancer

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-08
Livmoderhalscancer uppstår när friska celler blir genetiskt muterade, skapa cancerceller som föröka sig och inte dö. Forskare fortfarande håller på att lära orsakerna till livmoderhalscancer, kan dock sexuellt överförbar sjukdom humant papillomvirus (HPV) spelar en roll, enligt Mayo Clinic. Symtom på livmoderhalscancer kan vara bäckensmärta under samlag, vaginal blödning mellan perioder och vaginalt med en foul lukt. Alternativa och gratis behandlingar kan ge vissa fördelar för livmoderhalscancer patienter, enligt American Cancer Society.

lakritsrot

lakritsrot är en vanlig ingrediens i kinesisk medicin och har använts i århundraden. Detta tillägg kan förhindra mutationer i DNA och förhindra tumörtillväxt, enligt American Cancer Society. Den aktiva föreningar i lakritsrot, som är licohalcone-A och glabridin, kan också döda befintliga cancerceller.

Proantocyanidiner

Enligt American Cancer Society , proantocyanidiner , som är föreningar som finns i druvor kan stoppa effekten av fria radikaler i kroppen . Fria radikaler är molekyler som kan skada friska celler i kroppen och öka tillväxten av livmoderhalscancer. Den kemiska resveratrol , som finns i skinn av druvor , också kan hämma tillväxten av cancer .

polysackarid

polysackarid är en kemikalie som finns i shiitakesvamp och tros stärka immunförsvaret och proteiner som attackerar cancerceller , Enligt American Cancer Society . Shiitakesvamp kan köpas i de flesta livsmedelsbutiker eller köpt i tillägg form .

Body Touch terapier

Zonterapi är en behandlingsmetod som fokuserar på helande genom att aktivera tryckpunkter på händer och fötter . Denna behandling kan vara till hjälp för att reducera symptomen associerade med livmoderhalscancer-som ångest-och öka cirkulationen i kroppen , enligt American Cancer Society .

Akupressur är en annan behandling som kan minska ångest och återställa energiflödet i kroppen , förklarar de amerikanska Cancerfonden . Terapeuten manipulerar mjukdelar i kroppen för att stimulera " akupunkter , " som hjälper flödesbalans energi .

Previous:nothing Next:hur man kan bli av springmask utan medicin

Relaterade artiklar


 • hur man smyga hälsosam mat i ditt barns kost
 • hur man använder Essure preventivmedel
 • prostata bort smärta
 • hur man kan hjälpa en kvävande baby barn
 • hur man identifierar kanyler
 • kan du få influensa genom ögonen?
 • Vilka är fördelarna med palmolja i hår & hud?
 • information om medicinska HLR
 • Hur får man en 30 minuters promenad i det dagliga
 • spädbarn läppvård
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com