antiemetika och barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-06
Antiemetika hos barn är kontroversiella. Antiemetika är läkemedel som används för att minska illamående och kräkningar hos barn och vuxna . Men de är främst avsedda för vuxna . Fortsatt illamående och kräkningar som är resultatet av postoperativa reaktion på anestesi , mag- och influensa kan leda till uttorkning och medföra stora negativa hälsoresultat för patienter som upplever dessa symtom . Ofta är läkare som förskriver antiemetika för barn att göra det off- label och mot rekommendationen från American Academy of Pediatrics .

Du behöver : Tyg
svep , 15 inches av åtta inches
. Tråd.
Needle.
Skål.
Kamomill.
Lavendel.
Citronmeliss .
Majsmjöl .
Aromaterapi olja .
Mikrovågsugn .

Identification

Enligt en undersökning som tryckt i Journal of Akut , Trauma och Shock av Jacob Manteufell , MD , antiemetika är läkemedel som ges när personer inte kan sluta kräkas eller när akut illamående är närvarande . Antiemetika stoppa neuotransmitters att skicka meddelanden till hjärnan som framkallar illamående och kräkningar och lösa i magen. Dessa är också läkemedel som vanligen föreskrivs att hjälpa till med illamående och kräkningar i samband med kemoterapi .

Symtom

Antiemetika förskrivs som en följd av akut illamående och kräkningar. Enligt en artikel av Zachary Flake , MD , Robert D. Scalley Pharm D. och Austin G. Bailey , vd för American Academy of Family Physicians , den process som utlöser illamående och kräkningar är att antingen dopamin eller histamin acetylkolin induceras. Dessa två signalsubstanser som produceras av hjärnan och producerar en känsla av illamående eller behovet av att kräkas .

Controversy

Enligt Jacob Manteufell , MD , de flesta antiemetika som finns på marknaden idag är så kallade "svarta lådan" mediciner . Detta innebär att de har en medicinsk varning på dem , i detta fall är den medicinska varning om att de inte bör användas av patienter yngre än 2 år . Det är dock inte ovanligt att läkare att använda dessa läkemedel med barn så unga som ett år gammal. Det är där kontroversen ligger-American Academy of Pediatrics och FDA rekommenderar inte antiemetika användas på mycket unga barn och spädbarn. Men många läkare tycker att de är användbara och effektiva för barn detta unga .

Mediciner

Valet av vad medling att förskriva och använda till stor del bestäms av specifika symtom som en patient upplever . Enligt Dr Flake och kollegor , om en patient upplever huvudvärk tillsammans med illamående , är rätt medicinering Regalan eller Compozine . Om en patient upplever gastroenterit , något av dessa läkemedel skulle också vara lämpligt , om kontroversiell . Om en patient upplever postoperativt illamående och kräkningar , sedan på lämplig medicinering skulle vara Inapsine .

biverkningar

Enligt Dr Flake och kollegor , det finns stora biverkningar med antiemetika hos barn . Vanliga biverkningar är sedering , urinretention , dimsyn , krampanfall , ändringar av hjärtfrekvensen och högt blodtryck . Innan förskrivning av läkemedel är det viktigt för en läkare att hela diskutera eventuella biverkningar och negativa konsekvenserna av att använda antiemetrics hos barn .

Previous:nothing Next:effekterna av alkoholism på beteendet

Relaterade artiklar


 • Hur man känner igen om ditt barn eller tonåring är röka cigaretter
 • Vad händer när kontaktlinser ut?
 • hur du har bra bröst hälsa
 • om klimakteriet bröstsmärta
 • Vad är ozon filtrerat vatten ?
 • typer av piller som inte ska krossas
 • hur man rengör och desinficera babyleksaker
 • läkemedel för trotssyndrom sjukdom
 • äldreomsorg alternativ i Enfield , Connecticut
 • Vilka är funktionerna i ligament i skelett systemet ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com