botemedel för en jäst problem

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-10
Jäst infektioner förekommer inte bara i kvinnors nedre regioner, men även i olika kroppsdelar från både män och kvinnor. Vidare är jäst som finns naturligt i kroppen. När jästen blir utom kontroll, men infektion inträffar, och symtom kan variera från hudutslag, klåda och sveda till fjällande hud i munnen. MedicineNet. com varnar, "Medan friska barn och vuxna kan behandlas effektivt, kan symptomen vara svårare och svårare att hantera i de med försvagat immunsystem. "

muninfektioner

Den vanligaste behandlingen för en muntlig svampinfektion är anti-svamp medicin , som tas för 10 till 14 dagar , enligt information på MedicineNet. com . Dessa läkemedel finns i olika former , inklusive vätskor, tabletter och pastiller. En tandläkare eller allmän läkare kan konsulteras om en misstänkt oral svampinfektion .

hudinfektioner

Jäst infektioner på huden kan förekomma i form av en mängd olika utslag . En hudläkare kan använda en svart bakgrund för att fastställa förekomsten av jäst på huden. Krämer och duschgel är föreskrivna och skall användas enligt anvisningarna.

Manliga jäst infektioner

Men förvärva svampinfektioner på penis, som kan gå till bakdörren, enligt YeastInfectionSolution. org. Webbplatsen föreslår att gå till din lokala apotek snabbt om en sådan infektion misstänks, eftersom en man svampinfektion kan vara under kontroll inom två timmar. Fram till dess är kön inte rekommenderas. Monistat används för att behandla denna infektion. Om Monistat inte är tillgänglig, be apoteket om ett antibiotikum grädde med azol som aktiv beståndsdel. Ingen komplettering nödvändig, även om män använder samma krämer som kvinnor använder. Det är gnuggas på. Piller substitut ska kunna undvikas.

Vaginala infektioner

En vaginal svampinfektion kan botas med hjälp av over-the-counter anti-svamp medel, inklusive krämer, tabletter, eller salvor eller stolpiller som förs in i slidan , information om WomensHealth. gov stater . Webbplatsen varnar för att använda dessa produkter om du är osäker på en självdiagnos eftersom fler och fler infektioner blir immuna mot over-the-counter behandlingar . I dessa fall kan en gynekolog föreskriva flukonazol , men bara till kvinnor som inte är gravid .

Infant Jäst Infektioner

Om blöja krämer inte ha hjälpt ett barns blöjeksem , kan barnet ha ett spädbarn svampinfektion . En aktuell anti-jäst eller anti-svamp kräm som nystatin , klotrimazol eller mikonazol borde göra susen , enligt BabyCenter . com. De flesta är tillgängliga över disk på apotek . Efter några dagars användning , om barnet skulle vara utslag -fria , jäst -fri och glad igen .

systemiska Jäst Infektioner

En systematisk svampinfektion är också känd som Candida albicans , en svamp organism närvarande i allas intestinal tarmkanalen , skriver Marcelle Pick , gynekolog NP för WomenToWomen. com . När återstoden av jäst är upprörd medför en svampinfektion , som behöver behandling. Välj säger en kombination tillvägagångssätt vanligtvis används , inklusive kostförändringar , kosttillskott och livsstilsförändringar " som ger ett naturligt botemedel mot candidiasis . " De äter ingår en kost rik på hela mat , mycket grönsaker och nästan inga enkla sockerarter. Jästen-diet uppmuntras tills infektionen är läkt .

Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna av navelsträngsblod ?

Relaterade artiklar


 • hur man ska äta mindre under en måltid
 • användning av preparatet h
 • postmenopausala ledsmärta
 • fördelarna och nackdelarna med ett endoskop
 • tecken och symtom på graviditet implantation
 • hur man kan förhindra hår mjäll
 • manliga testosteron fakta
 • talterapi aktiviteter för semantisk pragmatisk störning
 • konsekvenser av alkoholism
 • Hur man testar dyslexi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com