hörselskydd för brusreducering

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-28
Hörselskydd finns i en mängd olika storlekar och former för att skydda din hörsel från skador eller för att avlägsna en olägenhet som gatan ljud . De val bryta ner generellt i kontakter som passar in i örat och öronskydd som du bär som headset . Ta hänsyn till när du ska ha dem , hur länge du ska ha dem och nivån på ljudet du försöker blockera . Om du är föremål för en genomgående hög ljudnivå , till exempel på jobbet eller i musikscener kan hörselskydd förhindra långsiktiga hörselskador .

Öronproppar

Öronproppar är det billigaste och mest bekväma typ av hörselskydd , de är också de svagaste . Hörselskydd är rankade på brusreducering betyg ( NRR ) skala , som anger antalet decibel att buller kan minskas om enheten används korrekt . Silikon öronproppar som kan formas är mjuk och kan monteras på dina öron , men de erbjuder den minsta skydd . Du kan bära dem bekvämt i sömnen , om du har långt hår , dock kan den följa den kontakten . Hörselproppar av skum som är platta och sitter i örat är något mindre bekväm . De erbjuder bättre skydd än silikon pluggar , men vissa människor inte gillar dem för att sova eftersom de tenderar att sticka ut ur örat lite . Dessa öronproppar ger bra skydd mot förstärkt musik , piloter på små flygplan ofta väljer dem samt

hörselkåpor

hörselkåpor är slitna , som headset och erbjuder det bästa skyddet och den minst komfort . . Du kommer inte vill bära dem till sängen eller på scenen , men för arbetsplatsen som de kan skydda dina öron bättre än någon öronproppen . Det vanligaste är en passiv hörselkåpan , som passar över öronen och fysiskt blockerar ljud och isolerar örat från skador . Passiva hörselkåpor kan kombineras med öronproppar för bättre skydd . Aktiva hörselkåpor ser nästan identiska med passiva , men de har en batteridriven apparat som sänder alla de miljömässiga ljudet i örat på en säker nivå , så att du kan höra vad som händer . Detta kan vara en viktig säkerhetsfunktion ersättning för arbete på byggarbetsplatser , lager eller linjer församling , där det är viktigt att vara medveten om miljön .

Previous:nothing Next:vita blodkroppar test för barn

Relaterade artiklar


 • hur man ska utöva avhållsamhet
 • roll civilstånd i hälso -och dödlighet
 • Varför är blodet i ådrorna blå ?
 • hur du gör din egen viral ansiktsmasker
 • Sportunderkläder & bröst ömhet
 • hur man förebygger tånagelsvamp
 • första perioden fakta
 • vad är orsakerna till hängande öga?
 • hal elm för spädbarn
 • hur man behandlar en smärtsam svampinfektion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com