hur man förebygger premenstruella uppblåsthet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-04
Premenstruell uppblåsthet är en jobbig biverkning upplevdes av många kvinnor rätt före mens . Uppblåsthet orsakas av vätskeansamling och kan orsaka kvinnor att känna en tyngd och täthet runt buken i vecka eller två innan de menstruation . Det finns några olika sätt , men för att förhindra eller lindra premenstruella uppblåsthet

Du behöver : .
nackkudde eller nackstöd
. Farthållare knappen .
Solglasögon.
Eyewear .


1 .
Minska mängden salt i kosten för att lindra uppblåsthet . Dölj saltkaret och använda andra kryddor och aromer att krydda maten . Titta på etiketterna och vara medvetna om dolda natrium , som i konserverade grönsaker eller soppor , och lunch kött .
2 .
Motionera regelbundet , speciellt under den tid du normalt känner dig uppsvälld . Regelbunden fysisk aktivitet har visat att förhindra eller minska PMS-symptom , inkluderande uppkördhet . University of British Columbia studerade åtta tidigare stillasittande kvinnor som sprang en mil om dagen i sex månader , och fann att deras PMS-symptom av ömhet i brösten och svullen var betydligt mindre före mens .
3 .
Ät små , att hälsosamma måltider fyllda med låg natriumhalt livsmedel , såsom frukt , grönsaker och fullkornsprodukter , hjälpa lindra uppblåsthet . Sparris är ett naturligt vätskedrivande samt örtteer . Undvik koffein och alkohol , som båda kommer att få dig att känna dig mer trög och gör det lättare att ge efter för dina mat cravings.
4 .
Ta dina vitaminer och mineraler. Vitamin B6 kan fungera som en mild urindrivande . Med 25 till 50 mg av vitamin B6 om dagen kan förhindra vätskeansamling. Med 1. 200 mg kalcium eller 300 mg magnesium om dagen kan också hjälpa till att lindra buk uppblåsthet . Ta inte magnesium, men om du har hjärt-eller njursjukdom.
5.
Försöka med over-the-counter läkemedel. Om du inte kan bli av med din uppblåsthet med dessa huskurer, prova en over-the-counter medicin särskilt utformade för PMS-symptom. Dessa mediciner innehåller mild diuretika som kan lindra din uppblåsthet. P-piller kan också bidra till att minska dina symtom.


Previous:nothing Next:hur man utjämna örat tryck

Relaterade artiklar


 • Hur man naturligtvis stoppa håravfall
 • hur Repower ditt immunförsvar
 • vad som väntar efter drog Rehab
 • Hur man testar dyslexi
 • hur man lär sig och acceptera förändringar i seniorer
 • graviditet och ta bort blyfärg
 • hur du berättar din partner att du har erektil dysfunktion
 • symtom på septisk chock hos barn
 • egenskaperna hos en sund relation
 • hur man väljer den bästa dusch filter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com