lättnad för ett barns öronvärk

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-29
Vem som helst kan avsluta unga barndom utan en öroninfektion är lycklig och sällsynt . Earaches är en mycket vanlig åkomma barndom och kan orsakas av virus eller bakteriella infektioner . Barnläkare är idag mer tveksamma till att förskriva antibiotika för något mindre än en allvarlig öroninfektion av rädsla för att bidra till problemet med antibiotikaresistens . Föräldrar kan prova flera saker hemma för att lugna och jämn hastighet återhämtning från en öronvärk

Diet som förebyggande behandling

Något , om ett virus eller bakterier , är en utmaning barnets immunsystem , vilket leder honom att ha ett öra värker . Det första steget är att se ditt barns kost stöder hans immunförsvar och innehåller inte något som försvagar den . Mat känslighet kan kopplas till återkommande öroninfektioner , enligt " Alternativ behandling av infektioner i övre luftvägarna " av Greg Eckel , Greg Nigh och Rose Paisley . Prova att ta bort vanliga allergener , såsom majs , ägg , vete och mejeriprodukter . Överväga att ge ditt barn en daglig probiotiska-ett tillskott av goda bakterier som stöder immunitet

Huskurer

Alternativa placera varma och kalla kompresser på det drabbade örat för att främja rörligheten och öka immuniteten i örat . Om ditt barn är gammalt nog , uppmuntra henne att gurgla med saltvatten att rensa Eustachian rör som leder till örat , enligt WebMD .

Naturliga och homeopatiska Hjälp

Prova att sätta några droppar kungsljus olja eller vitlök kungsljus olja i varje ditt barns öron . Båda kan köpas på en naturlig hälsokost butik . Både vitlök och kungsljus har antivirala och antibakteriella egenskaper , enligt " rättsmedel för earaches : Lugnande Obehag Naturligtvis " av Peggy O'Mara och Jane McConnell i Mothering tidningen . Dessa är bara säkra att använda om en läkare har kontrollerat att se till att det inte finns några hål i trumhinnan .

Överväg att använda ett homeopatiskt medel för att hjälpa ditt barn . Kathy Duerr , författare till "Doktor Mom's Natural Healthcare för barn ", föreslår Belladonna 30c för ett barn som är glansig ögon , röd , varm och sinnesförvirrad , Chamomilla 30c om ditt barn är sur , nervös och svår att behaga, och Pulsatilla 30C för en mild men långvarig öronvärk .

Smärta

Om ditt barn inte kan sova eller vara tröstad, överväga att ge honom barn paracetamol eller ibuprofen som smärtlindring.

Previous:nothing Next:kroppstyper för män

Relaterade artiklar


  • Hur man naturligtvis sänka högt blodtryck - spets fem - stödsystem
  • Hur man vet om en familjemedlem har alkoholproblem
  • hur man identifierar utslag på barn
  • Varför är blodet i ådrorna blå ?
  • hur man kan utveckla utbildningen hemsjukvård
  • hur man mäter Cobb vinkel i skolios
  • moderskap - ledighet lagar i Arkansas
  • Hälsa & problem med urinblåsan
  • influensa dimma vs influensa skott
  • hur man kan känna energisk
    Adress:
    TPB
    Punktskriftsförsäljningen
    Box 4003
    1002 47 Johanneshov
    Email: halsa@halsanet.com