Hur berätta om det finns risk för behandlingsbart infektioner på din läkarmottagning

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-26
Infektioner har länge varit ett problem som vi står inför och med utveckling av antibiotika vi har blivit självbelåtna och tänkte att vi har ett botemedel mot infektion oavsett vad det är . Problemet är nu att många bakterier som orsakar infektioner har förändrats så att antibiotika inte längre är effektiva och är behandlingsbart ! När du går till läkare för att få något fast , som ett brutet ben , du räkna med att komma ut utan problem , men många människor i slutändan får infektioner som läkarna inte kan bota
1 .
tittar på problemet som tar dig till läkaren i första hand . Som regel är sjukhus och läkare kontor hålls mycket rena , men när du har öppna sår som får dig att gå söker medicinsk hjälp infektioner är alltid en risk . Den typ av problem du har kan diktera risken för behandlingsbart infektioner .
2 .
Var uppmärksam på vart du ska . Ett besök på din primärvården läkare kommer att vara mycket säkrare än ett besök på akuten så långt som infektioner berörs . Akutmottagningar få alla typer av problem och några av de vanligaste icke behandlingsbar infektioner kan komma in genom dörrarna till en akutmottagning i form av lunginflammation eller andra liknande problem . Om du måste gå till akuten , se till att alla skador du har redan rengjorts och insvept i den bästa av din förmåga att förhindra att få infektioner från vänta på en läkare .
3 .

Var försiktig med operation ! Kirurgi av något slag kommer alltid att ha risken för infektion . Detta är ett faktum att läkare kommer att peka ut varje gång innan du går in på operation så att du är medveten om de potentiella problem och kan vidta åtgärder för att minimera riskerna i förväg genom att göra ditt immunsystem stark .
4 .
Tänk på infektioner som du redan har haft . I vissa fall kommer infektioner vara mindre problematiskt att de som redan har haft en form av infektion . Kroppens immunförsvar kommer redan att vara redo att bekämpa infektioner som du redan hade innan de kan bli för stor av ett problem.


Previous:nothing Next:hur man kan hantera en oväntad graviditet

Relaterade artiklar


 • hur man kan utveckla utbildningen hemsjukvård
 • Vad är en automatisk extern defibrillator ?
 • hur stress påverkar fostret
 • platser att leva med låg allergier
 • hal elm för spädbarn
 • hur man rengör Maui Jim solglasögon
 • klimakteriet och sömnstörningar
 • hur du berättar din partner att du har erektil dysfunktion
 • hur man avvänja ditt barn
 • stift och nålar i klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com