Hur berätta om du ska ändra sättet du sitter vid ett skrivbord

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-24
Många av oss sitter på bänkar , oavsett om vi är hemma , på jobbet eller ens i ett klassrum ? För majoriteten av oss , märker vi inte hur vi sitter vid ett skrivbord som vi försöker få så bekväm som möjligt. Tyvärr kan det bristen på uppmärksamhet till din kropp resultera i skador , irriterande problem och smärtor som är ibland svårt att försvinna . Ibland måste vi göra ändringar i vanor vi har , gillar hur vi sitter , för att undvika skador och garantera god hälsa
1 .
Leta efter smärta i kroppen när man står upp . Medan du bör förvänta någon smärta eller obehag , som diffus värk eller ömhet , om du har suttit under en lång tid , om du har ont som konstant spänningshuvudvärk eller du drar muskler , även för de kortare perioder när du sitter Bör du avgöra vad som orsakar smärta och ändra hur du bär dig själv .
2 .
Tänk på din hållning . Bra hållning är viktig för att förebygga skador , smärta i ryggen och spänningar i nacken . Utan bra hållning , kan du hamna i problem senare som ibland blir allvarliga . Om du är alltid slouching i skrivbordet , bör du göra ändringar för att sitta med god hållning istället .
3 .
Leta efter domningar eller stickningar . Medan ofta detta är resultatet av cirkulation skärs bort , det kan också vara ett tecken på utöva påtryckningar på olika nerver . Trycket på nerver kan orsaka problem senare som kan vara smärtsamt , så om du alltid har dina ben , fötter eller armar somna medan du sitter vid ett skrivbord , ska du ändra hur du sitter för att undvika att skära av cirkulationen .
4 .
undvika allt som sätter press på bröstet . Många lutar sig en armbåge , vilande sina bröst mot sidan av skrivbordet . Detta kan inte bara orsaka problem i nerverna i armbågen eller handleden , men det kan också resultera i bröstsmärtor som en följd av påtryckningar till bröstet .


Previous:nothing Next:klimakteriet och fibroid-krympande medicin

Relaterade artiklar


 • leverfunktion i klimakteriet
 • Vilka är fördelarna med palmolja i hår & hud?
 • hur du tar bort tuggummi från en hållare
 • hur man har en framgångsrik tid hos din läkare
 • äldre missbruk och Munchausen ’s sjukdom
 • tecken och symptom på en graviditet
 • reaktioner på mucinex
 • vad är pes planus ?
 • hur man får vredesterapi för barn
 • hur de ska följa en diet post koloskopi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com