Hur får man en tonåriga abs sex-pack

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-17
Ett sex-pack är i allmänhet en annan synonym för en mycket platt mage . Teeangers och vuxna kan få denna mycket skulpterade look med massor av hårt arbete och noggrann uppmärksamhet på deras dagliga kaloriintaget

Du behöver : .
Fria vikter


1
.
Gör ett schema för dina dagliga aktiviteter. För att få ett sex-pack abs du kommer att behöva ägna stor uppmärksamhet åt allt man gör varje dag . Din dagliga verksamheter kommer att behöva följas upp på timme . Gör upp en lista över var du är varje dag av din tid inklusive helger .
2 .
Inköp fria vikter . Fria vikter är vikterna som inte är ansluten till en maskin . Du kan köpa fria vikter på många butiker för en liten summa . Helst du vill fria vikter som väger mellan tio och tjugo pounds . Om du aldrig har fungerat med vikter innan du kan börja med vikter som väger så lite som fem pounds .
3 .
Motion med magmuskulaturen . Magmuskulaturen är vad hjälper dig att få ett sex-pack . Du kommer att behöva ligga platt på rygg . Placera en gratis på magen . Använd händerna för att hålla upp huvudet och sedan lyfta upp magen . Håll fötterna på golvet. Gör detta minst femtio gånger per dag två gånger om dagen.
4 .
Följ en förnuftig diet . Du bör sträva efter något mer än 1500 till 2000 kalorier om dagen om du vill ha en sex -pack abs . Du måste ägna stor uppmärksamhet åt vad du konsumerar också . Undvik tomma kalorier såsom de som finns i söt läsk . Sikta på fem portioner frukt och grönsaker per dag samt låg fetthalt dagbok och protein . Äta mat med hög fiber för att hjälpa dig att undvika uppblåsthet kring magen .
5 .
Träna i andra sätt också. Kör fem miles per dag . Kliv på en motionscykel och använda den för femtio minuter varje dag . Sikta på att få en timmes motion om dagen utöver den typ av motion som du får från att använda fria vikter för att hjälpa skulptera din tonåriga abs i ett sex-pack .


Previous:nothing Next:Hur man vet om du behöver ett kolfilter eller omvänd osmos

Relaterade artiklar


 • instruktioner för hur man rengör en bricka elefant öra
 • graviditet och neuropati
 • hur du har bra bröst hälsa
 • bakterier som finns i badrum
 • hur man kan förebygga bristningar alla naturligt
 • tecken på ett barn i fattigdom
 • billiga presenter för vårdhem invånare
 • hur man behandlar en perforerad trumhinna
 • hur man behandlar en smärtsam svampinfektion
 • hur du tar bort plåster kvar från huden
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com