dåliga effekterna av mikrovågsugnar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-11
När diskutera de negativa effekterna av en produkt som har godkänts av Food and Drug Administration (FDA), är det viktigt att skilja mellan spekulation och bevis. En hel del negativa saker sägs om mikrovågsugnar under de senaste decennierna, kan vissa vara sant, och vissa kan inte. Det är viktigt att hålla både spekulation och fakta i åtanke när man beslutar vilka produkter du kommer att använda i ditt hem.

förlusten av näringsämnen

Matlagning med mikrovågsugn kan minska näringsinnehållet i maten, men någon typ av matlagning kommer att ta bort några användbara vitaminer. A 1998 Osaka Prefecture University studien visade att matlagning nötkött, griskött och mjölk i en mikrovågsugn minskad vitamin B12 innehåll 30 till 40 procent. Däremot visade en Cornell studie som mikrovågsugnen spenat visade nästan ingen förlust av vitaminet folat, medan matlagning spenaten på spisen leda till vitamin förlust på 77 procent. Om grönsaker kokas i vatten i en mikrovågsugn som de kan förlora en stor del (74 till 97 procent) av sina antioxidanter, men utan vatten finns det en mycket mindre förlust. Summan av kardemumman är att mikrovågor kan minska näringsinnehåll, men inte nödvändigtvis mer än andra former av matlagning.

Osäkra objekt

Flera objekt är osäkert att mikrovågsugn eftersom de kan smälta och orsaka brand. Denna förteckning omfattar bland annat all metallföremål, eftersom metallen fungerar som antenn slags att skapa en elektrisk ström när de är uppvärmda. Metallföremål för att undvika omfatta skålar, aluminiumfolie, metall band vrida, kinesiska ta ut behållare med metall handtag eller Kina med metalliclack eller trim. Övriga poster för att undvika uppvärmning i mikrovågsugn inkluderar skum isolerad koppar , tallrikar eller skålar , kall förvaringskärl som baljor keso , bruna papperspåsar och tidningar .

Överhettning och utbrändhet

Vissa vätskor och mat kan super värme och explodera i en mikrovågsugn . När vattnet värms upp lite över sin kokpunkt och är störd på ett sätt ( som att öppna containern Det höll i ) kan det häftigt mata ut och skålla användaren . Slutna behållare och ägg kan också explodera om de värms för länge . När det inte finns någon mat i ugnen eller om torkade livsmedel är kokta, kan det orsaka magnetron slang i mikrovågsugnen för att laga mat själv. Ett brutet magnetron innehåller beryllium, som är en fara om de sväljs, så inte röra det om brott uppstår.

Spekulationer

Det finns många spekulationer om dåliga effekter av mikrovågsugnar som inte är noggrant testade tillräckligt vetenskapligt bevisa . De är fortfarande en utbredd åsikt som vissa naturliga livsmedel utövare, så det är värt att notera sina idéer. Inspirationen till dessa många idéer brukar ofta bero på en efter andra världskriget rapport av ryssarna som hävdade mikrovågor orsakade många potentiella hälsoproblem, och att enheterna förbjöds under en tid på 1970-talet i Ryssland. De belackare pekar ofta på ett näringsmässigt förlust större än bara de näringsämnen och att maten faktiskt kan leda till sjukdom, särskilt i de som lider av oförklarliga sjukdomar. Tron på denna gemenskap är att mikrovågor kan leda till en större chans för cancer. Det finns också några som tror att efter att sluta mikrovågsugn mat , finns det en stor förbättring i hälsa både psykiskt och fysiskt.

Previous:nothing Next:juridiska frågor på långsiktiga invaliditetsförsäkring

Relaterade artiklar


 • tillfälliga och kroniska hypertoni
 • hur man ansöker om cobra sjukförsäkring
 • hur man gör fast mjuka
 • roll civilstånd i hälso -och dödlighet
 • högspänningsledning linjer och potentiella hälsorisker
 • hur man bevarar spermier
 • Hur man vet om en familjemedlem har alkoholproblem
 • hur man kan hjälpa en kvävande baby barn
 • hur man ska säkerställa en hälsosam sköldkörtel för kvinnor
 • hur man hittar nödvändig hälsokontroller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com