hur gå ner i vikt utan att dina föräldrar veta

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-27
Många tonåringar vill förlora några pounds , men fruktar att deras föräldrar kommer att tycka att de är anorektisk om de är tunna och säger att de vill gå ner i vikt . Här är en guide till att förlora några pounds utan dina föräldrar märker och gör en stor grej av det och få alla oroliga . Detta är avsett för personer som vill gå ner i en liten , hälsosam mängd vikt och kanske kommer från en familj som äter i allmänhet sjukligt och vem skulle finna det misstänksam om du frågade efter något "med låg fetthalt " eller om de såg dig tittar på kalorierna på näring fakta .
1.
Äta mindre portioner oftare. Med det menar jag, servera dig själv en liten mängd mat och sedan få sekunder. Du behöver inte äta alla dina andra portion, men det faktum att du fick två portioner gör att det verkar som om du äter mer, när det verkligen du fick små mängder mat så det var mindre än en normal portion. Men dont göra det verka som en stor grej!
2.
Få kost eller fettsnål saker, men inte säga att du vill att de ska gå ner i vikt. Till exempel be din mor att få Atkins barer på grund av sin höga proteinhalt, eller om du äter fryst mat som Stouffers, växla till Lean Cuisine. Du kan göra detta istället för att bara rakt ut frågar: i affären, kommentera en Lean Cuisine måltid som låter bra, men sedan säger "Åh vänta, det är Lean Cuisine ändå. Det låter riktigt bra ändå. Tror du att det fortfarande skulle vara bra även om det är magert? ". Chansen finns, dina föräldrar kommer att köpa det för att försöka, och när du får den, säga att överraskande, smakade det ännu bättre än Stouffers. Genom att göra det låta som du vill nyttigare mat eftersom den smakar bättre , inte gå ner i vikt , kan du få en mycket nyttigare saker utan dina föräldrar att vara misstänksam .
3 .
Titta på näring fakta , men låt inte dina föräldrar se att du gör det . Om de gör , läsa högt mängden protein , och frågar om det är en bra summa . På så sätt kommer de tycker bara att du vill ha mer protein som föräldrar skulle vara glad över .
4 .
Träna . Om du går till gymmet varje dag , kan du bränna bort en massa kalorier , så du kan äta mer och de kommer inte bli misstänksam om din vikt , om du tränar för mycket . 1-1,5 timmar per dag är en bra summa . Om du vill bränna kalorier längre ibland kan man ta en skolbok med dig och läsa den när hon gick på löpbandet , och berätta för dina föräldrar att du kommer att få några läxor ur vägen medan du går , så du " LL vistelse på gymmet längre den dagen . Tro mig , av någon anledning det verkar mycket mindre misstänksam till dem .
5 .
vara mer aktiva i mindre märkbara sätt . Exempelvis , om du får slut på mjölk hemma erbjudande om att gå till ett café nära dig och få mer . Du kan promenera till en kompis i stället för att drivas . Små saker som som inte är alltför märkbara och de gör en skillnad .
6 .
6Eat bättre på restauranger . Detta är knepigt, särskilt om din familj blir aptitretare och ofta efterrätt , så det är oacceptabelt att helt enkelt få en sallad till middag . Försök att gå för kyckling eller fisk som din viktigaste måltid , och få en sallad med dressing vid sidan om för en förrätt . Undvik sallader som Caesar sallad , som har massor av kalorier i förbandet . Begränsa sig till en bit bröd eller rulla , och du kan berätta för din familj att du sparar utrymme för din huvudmåltid . Om de är alla får dessert , kan du säga antingen att du inte gillar något på menyn eller få något men inte äter mycket av det. Om det är en buffé , prova att göra detta : först gå upp och få en liten mängd sallad (mindre än 1 /2 av vad du normalt skulle få ) . När du är klar med att få det litet igen .
7 .
Det faktum att du fick upp två gånger för att få mer mat kommer att göra det verkar som du ätit mer än du gjorde . Sedan för din förrätt , få ljus saker , som kyckling och fisk , och få en massa på tallriken men äter inte allt . Har inte de flesta av maten kvar ändå. Ibland hjälper det också att få en klart ohälsosam sak , som stekt kyckling , och har en bit av det , men säger att du inte gillar det , så att de inte tror att du bara få frisk saker med flit . Sedan vid desserten tid , säg att du inte riktigt på humör för godis och välja en fruktsallad över chokladkakor . Även på restauranger , om du bara sitter där , drar den uppmärksamheten på det faktum att du inte äter så mycket , men om du pratar hela tiden , eller äta men tar små tuggor så att det tar längre tid , det ska verkar som om du hade mer .
8 .
Ät små måltider när din familj inte runt för att kompensera för de stora du har med dem . Till exempel har bara en sallad med lite dressing till lunch i skolan , så att du senare kan få lasagne som din mamma gjorde .


Previous:nothing Next:hur gå ner i vikt utan att arbeta på det

Relaterade artiklar


 • bebisar och hicka
 • Hur själv försäkrade medicinska planer arbete?
 • Varför ett barn har konstant näsblödningar ?
 • Hur man använder en digital SPRIDARE
 • hur man gör växtbaserade fertilitet te
 • snabbaste sättet att rengöra lungorna
 • hur man får människor från en rullstol till bilen
 • effekterna av höga nivåer klor
 • hur du tar bort en urinkateter
 • hur är kvävgas viktig för människor ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com