hur man bestämmer när du ska tala med en läkare om smärta

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-30
Smärta är ett problem för många människor dagligen utsätts för. I de flesta situationer är smärta minimal och kan enkelt hanteras med över disk läkemedel som acetylsalicylsyra. Ibland hittar du att smärtan kan bli mer problematisk och sedan kan du möta en besvärlig situation. Det är viktigt att berätta när du ska tala med en läkare om smärta du upplever
1
. . Överväg hur lång tid du har varit känner smärta. Allt kronisk bör uppmärksammas av läkare. Även något så litet som en molande värk i foten kan vara ett tecken på något mer allvarligt. Även små problem som en värk i foten eller en stickande känsla kan uppträda normalt, som ett resultat av allt från att gå på fötterna hela dagen för att trampa på något vasst eller Stubbing en tå, om den består och har ingen anledning att du kan se bör du tala med din läkare.
2.
Var uppmärksam på var smärtan finns. Bröstsmärtor bör alltid inför en läkare. Även om inte alla bröstsmärtor du har att göra med ditt hjärta, varje gång du känner smärtor i bröstet, är det möjligt att vara relaterade till ditt hjärta och bör föras till en läkare uppmärksamhet genast! Ibland kan det visa sig vara muskelvärk som en följd av det sätt du sitter eller lutar sig mot något, men det är möjligt att vara relaterade till ditt hjärta så prata med en läkare om detta.
3.
Var uppmärksam på hur smärtsamt det är. När du har lindrig smärta, som en muskelvärk, det i allmänhet inte kommer att behöva påpekas till din läkare, men allt som är oerhört smärtsamt ska uppmanas din läkare. Du ska aldrig bära med extrem smärta. Om du sårad och det är mycket smärtsam, bör du tala med din läkare. Det kan vara att tån som är skada så mycket faktiskt är bruten eller stukad och dessa bör ha uppmärksamhet av en läkare.


Previous:nothing Next:hur man bygger självkänsla hos flickor

Relaterade artiklar


 • Hur du tar ut kontaktlinser utan skrapning ögonen
 • hur man minimerar risken att smittas av kirurgiska och andra infektioner samtidigt på sjukhus
 • bra pension platser i North Carolina
 • tecken och symtom på graviditet i de första 2 veckorna
 • listan över viktiga fettsyror som finns i bröstmjölk
 • hur man ska gå om att ta reda om du är gravid
 • skolan matlåda idéer
 • vikten av att hand sanitizer
 • risker för medicinsk röntgen
 • ägglossning preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com