hur man får Bi Polar medicin

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-18
Sedan tillkomsten av ökade studier i steg manodepressivitet har gjorts i diagnos och behandling och det inte längre finns en brist på bipolär medicinering . Med rätt diagnos människor kan få behandling och få bipolär medicinering

Du behöver : . .
Samråd med en psykiater


1
Läs om så många mediciner som är för närvarande godkända av FDA för att behandla bipolär sjukdom . Det finns alltid nya mediciner kommer ut på marknaden samt erinrar om eller ändringar . Även om du för närvarande på medicinering för bipolär behandling kan det fortfarande vara okänt alternativ . Att veta vad behandlingsalternativ är tillgängliga är det första steget för att få Bi Polar medicinering .
2 .
Prata med din psykiatriker eller bipolär specialistläkare om stämningsstabiliserande som Litium . Litium är en av de äldre och billigaste mediciner för Bi Polar sjukdom . Litium är en kraftfull drog som minskar självmordsfrekvensen av 6X samt minska maniska tendenser med 70% .
3 .
Prata med din psykiatriker eller bipolär specialistläkare om stämningsstabiliserande som Divalproex för Bi Polar behandling . Användes först som ett läkemedel för behandling av epilepsi , det har sedan visat sig vara till nytta som en stämningsstabiliserande för dem med manodepressivitet. Till skillnad från andra läkemedel , kan man ta en stor dos Divalproex ( varumärke Depekote ) för snabbare respons .
4 .
Prata med din psykiatriker eller bipolär specialistläkare om antidepressiva medel som Wellbutrin för bi polära störning . Nu availaible som generiskt namn Bupropion har Wellbutrin använts för att behandla depression i årtionden . Dess långa utvecklingen har lett till starka versioner som långsamt frigörs i kroppen under en 24 timmars period . Detta är gynnsamt jämfört med mediciner som litium vilket kan kräva upp till 6 dagliga doser för Bi Polar sjukdom .
5 .
Prata med din psykiatriker eller bipolär specialistläkare om SSRI antidepressiva medel som Zoloft , ****, och Prozac . SSRI-preparat , eller selektiva serotoninåterupptagshämmare hämmare verkar genom att reglera hur hjärnan använder signalsubstanser som serotonin . Serotonin obalans kan korrigeras med hjälp av en SSRI och är definitivt värt att prova under överinseende av din läkare .
6 .
Forskning psykosocialt stöd som en del av Bi Polar störning behandling . Det finns ingen enskild eller en kombination av mediciner kommer att "fixa " Bi Polar sjukdom . Ett stöd som består av familj och vänner kan vara avgörande för många som drabbas Bi Polar sjukdom .

tips och varningar


 • Var inte rädd att söka upp vård . Det finns folk som är beredda att hjälpa till .
 • har lever provkörning innan du tar mediciner . Det kan vara potentiellt farliga biverkningar.


 • Previous:nothing Next:Hur får man en tonåriga abs sex-pack

  Relaterade artiklar


 • graviditet risk i solarier
 • befrielse från natt benkramper
 • vad är orsakerna till vita fläckar på hud?
 • hur att rensa ut gifter
 • hur du tar bort muskelknutor utan kirurgi
 • hur man kan minska fetma hos barn
 • hur man skapar en kärlek låda
 • hur du hittar den bästa kräm ögat skrynkla
 • hur man förebygger premenstruella uppblåsthet
 • hur man detox under amning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com