hur man har mer energi naturligt under dagen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-28
Om du ofta dra igenom dagen, kanske du undrar hur du kan få mer energi. Du behöver inte ta till medicinering, det finns flera fysiska åtgärder du kan försöka att få mer energi under dagen
1.
Du kommer att få mer energi om du får tillräckligt med sömn. Detta kan tyckas alltför uppenbart, men de flesta människor egentligen inte får en tillräcklig mängd sömn. Försök att gå till sängs en halv timme tidigt. Det tar inte mycket för att göra en stor skillnad.
2 .
Ta en tupplur ljus för att öka din energi under dagen . Även blunda i tio minuter kan
3 .
bort lite stress från ditt liv för att få mer energi . Stress Växtsafter din energi och gör det svårt att göra det som verkligen är viktigt . Titta på dina dagliga schema och se om det är något du kan klippa ut . Decluttering ditt hem och kontor kommer också att minska din stress nivå .
4 .
Motion att få mer energi . Ett regelbundet träningsprogram är fördelaktigt på så många sätt , men du behöver inte göra en fullt utvecklad träning för att få mer energi . Om du befinner dig dra går en rask tio minuters promenad för en snabb kick.
5 .
Ät en hälsosam kost och dricka mycket vatten för att få mer energi under dagen . Ät en bra frukost och en vettig lunch . Ät ett litet mellanmål på eftermiddagen om du börjar känna dig hungrig och låg på energi . Undvik sockerhaltiga och feta livsmedel eftersom de kommer bara få dig att känna trött . När du inte får tillräckligt med vatten , kan du känna dig trött istället för törstig . Drick mycket vatten under hela dagen för att hålla din energi hög .
6 .
Dekorera ditt utrymme med ljus , levande färger och växter . Färger påverkar ditt humör om du tror det eller inte . Ljusa färger tenderar att höja humöret och öka din energi . Växter gör inte bara ditt utrymme snygga, men de rena luften också.
7 .
Du kommer att få mer energi om du tar dig tid att koppla av och ha roligt . Gör samma sak för lång tid kommer att dra någon ner . Besök med en medarbetare , köra ett ärende eller ringa en vän för att få en paus från din vanliga rutin .


Previous:nothing Next:hur man tar emot stöd från andra när man försöker gå ner i vikt

Relaterade artiklar


 • hur man tar hand om en äldre vuxen
 • hur man hittar en kiropraktor i Colorado
 • Förfarandet för anti svamp nagellack
 • livsmedel för att hjälpa perimenopause
 • prostata abscesser
 • hur man ansöker om Medicaid för gravida mödrar i al
 • kolik och mjölk
 • tecken och symtom på gas smärtor under graviditet
 • tillfälliga och kroniska hypertoni
 • hur man undviker kosttillskott fiskolja med höga halter av PCB
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com