hur man kan bota tobaksberoende

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-17
Cigaretter , tugga , och andra tobaksprodukter kan få dig att känna dig som en slav tobaksberoende . Oavsett hur länge du har rökt eller doppning , kan du bota tobaksberoende på mycket kort tid . Det är inte lätt eller bekväm , men det är fullt möjligt att sluta röka och doppa .

Förutom att stödja grupper kan receptbelagda rökavvänjning produkter hjälpa till att lindra obehag när man slutar röka eller tuggtobak . Många människor är dock behöver inte dessa produkter att övervinna sin nikotinberoende . För vissa, helt enkelt kämpa igenom den initiala vecka elände är det bästa sättet att sparka röka eller doppning evigt
1

Forskning

Titta i de verktyg som finns för att lindra obehaget och öka dina chanser att lyckas när du bota tobaksberoende. Ta reda på vad stödgrupper som finns och vad rökavvänjning produkter är mest effektiva i att hjälpa människor att sluta röka.
2.
SLIPPA TOBAKSVAROR

Det är svårt att sluta röka eller doppning när man har ständig tillgång till cigaretter och tugga. Att bli av med dessa produkter kan hjälpa dig att förbli starkt och fokuserad när du känner dig frestad. Det kommer att ta åtminstone så mycket engagemang för att bota tobaksberoende.
3.
Undvika social TRIGGERS

För många är rökning en social aktivitet. Det kan vara nödvändigt att ändra din sociala aktiviteter temporärt tills den fysiska beroendet av nikotin har passerat.
4.
Få hjälp

När du slutar röka eller tugga, stöd av släkt och vänner kan vara till stor hjälp. Dessutom har lokala och online stödgrupper för människor som också kämpar för att bota tobaksberoende kan vara en stor källa till uppmuntran och en utmärkt plats att ventilera dina frustrationer .
5 .
får aktiv

hålla upptagen hjälper dig att tänka mindre på tobaksvaror . Det kommer också att bidra till att förbättra din lungkapacitet och återställa hälsa och energi ditt tobaksberoende har berövat från dig.
6 .
GET Rökavvänjning PRODUKTER

Rökavvänjning produkter får inte bra på att bryta din mentala beroendet av nikotin , men de kommer bidra till att minska obehaget av att bryta din fysiska beroende. Du kan köpa vissa produkter över disk eller online . Andra produkter , som plåster , är bara tillgängliga från din läkare . Forskning upphörande produkter som finns tillgängliga för dig, deras historia av framgång , biverkningar , och avgöra vilken produkt som skulle vara till stor hjälp . Kontakta din läkare för ett recept om det behövs .


Previous:nothing Next:hur man känner sig mer utvilad när du vaknar

Relaterade artiklar


 • hur man undviker sjukdomar under influensasäsongen
 • hur du har bra bröst hälsa
 • hur du kan hjälpa dina äldre sova på natten, så du kan också
 • bensokain missbruk
 • Vilka är farorna med rökt kött under graviditeten?
 • asbestsanering program
 • spel för muntlig bedömning av språkkunskaper och utveckling
 • hur man kan förebygga fetalt alkoholsyndrom
 • dietdrycker & graviditet
 • Hur själv försäkrade medicinska planer arbete?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com