hur man kan förbättra fysisk undersökning resultat

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-04
Läkare rekommenderar vanligtvis att en person genomgå en fullständig fysisk gång om året . Fysiska prov , är särskilt viktiga när en person blir äldre , eftersom deras risk för vissa villkor , som högt blodtryck och hjärtsjukdomar , ökar . Men om en individ har en hälsosam kost , motionera regelbundet och tar hand om sig själva , kommer de troligen förbättra resultaten av deras nästa fysisk undersökning

Du behöver : .
Kyckling
Fish.
Turkiet.
Färska och tillagade grönsaker .
Frukt.
Multivitaminer med mineraler .
Kalcium.
Probiotika.
Vatten.
Vikt diagram.
Gym medlemskap eller vikt utrustning.
Motionscykel, löpband eller plats att gå.

Förbättra dina Nästa fysisk undersökning resultat


1.
Eliminera skräpmat som chips, glass , och munkar från din diet. Ersättningsprodukter utan transfettsyror och mättade fetter. Använd sockerersättningsmedel som sackarin istället för vanligt socker. Sänk dina saltintaget genom att minska på koksalt och äta mat med mindre natrium, rekommenderar WebMD. com. Skära ner på rött kött. Istället äter mer magert kött som tonfisk, kyckling, kalkon och fisk. Ät massor av färska och tillagade grönsaker, inklusive sallad, morötter, broccoli, gurka, selleri och gröna bönor. Ät flera portioner frukt per dag. Drick mycket vatten.
2.
Skaffa en vikt diagram från din läkare eller via en online-sökning på Google. com eller Yahoo. com. Se till hur mycket en person din längd är tänkt att väga. Bestäm är du är överviktig. Om det behövs skapar en diet plan att skära kalorier. Försök att förlora en till två pounds varje vecka tills du når din idealvikt . ( Se resurs 3 )
3 .
Ta multivitaminer med mineraler som kosttillskott . Se till att du får tillräckligt med kalcium, magnesium och vitamin D. Ta en Kal-Mag komplettera med D-vitamin om du inte får nog. Ta en probiotiska tillägg som en matsmältningen .
4 .
Starta ett regelbundet träningsprogram för styrketräning och konditionsträning . Träna med vikter tre eller fyra gånger per vecka och bygga styrka i alla muskelgrupper . Promenera, jogga eller använda ett löpband eller motionscykel ca 20 minuter per dag . Börja långsamt och gradvis bygga din uthållighet genom att flytta i en snabbare takt . ( Se referens 2 )
5 .
Få minst sju till åtta timmars sömn på natten . Bo på ett regelbundet schema . Försök att kontrollera din stress på jobbet och hemma . Göra roliga saker med familjen att göra dig lycklig . Undvik långa perioder av depression .
6 .
med reguljärt själv bröstundersökningar om du är en hona och regelbunden testikelcancer undersökningar om du är man . Ta reda på vad man ska leta efter om du inte är bekant med dessa typer av undersökningar . Följ upp med något cellprov , kolorektal prov eller tester stress om din läkare rekommenderar dem ( se referens 1) . Sluta röka och dricka eller insupa i små mängder .

tips och varningar


 • Du kanske kan sänka blodtrycket genom att sänka ditt intag av salt och få på en bättre kost . En fettsnål kost med mycket grönsaker och frukter kan hjälpa till att hålla kolesterolhalten nere. Multivitaminer med mineraler kan bättre säkerställa att du får det rekommenderade dagliga intaget av vitaminer och mineraler som du inte kan få från mat ensamma.
 • Försök aldrig att gå ner i vikt för snabbt eller att driva din konditionsträning utöver din förmåga . Gör saker gradvis och konsekvent och du kommer njuta av dem mer .


 • Previous:nothing Next:vad är den normala östrogen nivå hos kvinnor ?

  Relaterade artiklar


 • Det är lätt blåmärken i samband med klimakteriet ?
 • graviditet risk i solarier
 • behandlingar för kräkning och diarré
 • det bästa sättet att sätta i kontakterna
 • definiera boskap tillväxthormoner
 • hur man undviker kosttillskott fiskolja med höga halter av PCB
 • Vad gör en elastisk artär?
 • livsmedel för att hjälpa perimenopause
 • hur man bränner 20 pounds snabbt
 • Hur du tar vitaminer för män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com