hur man kan övervinna cravings

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-27
Vill ni att sluta äta ohälsosamt , frestande livsmedel ? Bra om du gör det, är det här artikeln för dig ! Det kommer att berätta hur du övervinna mat sug, lätt
1 .
Hurdle hindren i små steg. Om du kan sluta äta choklad för en dag , kan man göra det i två dagar . Håll en sammanställning och spela in hur länge du har varit utan mat du vill sluta äta och se till så ökar den tid du är utan varje gång . ( ex. om du går 4 dagar utan choklad , se till att du går 5 dagar nästa gång ) . På detta sätt är att börja allt du behöver göra om något så litet som en halv dag , och det är lätt nog , eller?
2 .
Ta dig bort från maten . Om du bor ensamma det är lättast . Bara köper inte det ! Bär inte pengar som krävs för småätande när du är ute , och inte ens titta på det avsnitt i snabbköpet . Detta gör det så mycket lättare . Om du bor med andra människor , bara inte vara omkring dem när de börjar äta frestande maten . Lätt!
3 .
Tänk på alla de inblandade negativ ! Om du försöker sparka till en vana , så måste det finnas en anledning !
4 .
Ät alternativ ! Du kan även bära med sig alternativ för att hjälpa om du får ett sug . Ett lågt kaloriinnehåll eller sockerfria alternativ är tuggummi ! Inte bara kommer det i många smaker , men den kan hålla dig upptagen i timmar . Ett äpple är också praktiskt att mumsa på att hålla dig sysselsatt-! . ännu bättre
5
Drick mycket vatten . Detta kommer bara göra dig mindre hungrig , och ger dig massor av energi som du kan lita på din matmissbruk för .
6 .
Om du kan inte ens gå en dag genom att göra dessa saker , så gör något drastiskt för en dag . Eller gör en bra vän stjälk dig för en dag och se till att du håller i rad. När du äntligen göra en dag av Some Bizzare systemet ( alla kan göra det ) , starta stämmer . Du kommer att bli så nöjd med dig själv att du automatiskt kan gå en annan dag , men när du vet att du kan , det finns inget som hindrar dig .
7 .
Var medveten om fördelarna. Känner du dig bättre ? Känner du mer energi ? Är du gå ner i vikt? Dessa goda ting kommer att fungera som incitament för att hålla den .
8 .
När du längtar efter något som är ute på disken eller i närheten av , bara sätta i undan i skåpet där du inte kan se det !


Previous:nothing Next:hur man förlorar vikt rätt och enkelt sätt

Relaterade artiklar


 • regler för en sund relation
 • vad är en HMO hälsa ?
 • effekterna av datortomografi på barn
 • hur man får upp tidigare
 • hur du ökar minne makt
 • kroppen hår tillväxt hos kvinnor
 • hur man håller svettiga fötter varma i kallt väder
 • Parkinsons & alternativ behandling
 • hur man avgör om du ska oroa anemi
 • hur veta om du behöver gå under plastikkirurgi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com