hur man lär sig om äldreomsorgen

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-10
Föräldrar och farföräldrar är beroende av dig att lära sig om äldreomsorg så att du kan hjälpa dem med deras önskemål och val när de anländer. Hemtjänst, vårdinrättningar och kanske även ditt eget hem kan bli aktuella på äldreomsorg för dina nära och kära i framtiden. Mitt tips kan hjälpa dig med en bra lista med idéer som du lär dig innan ett beslut måste fattas för din mamma, pappa eller annan familjemedlem för äldreomsorg

Du behöver:. .
Funderare
Inga distraktioner.
Nyfikenhet.
Uthållighet.


1.
Titta runt området där din älskade vill bo för att påbörja sin äldreomsorg. Detta kan vara en dag eller flera dagar i en viss stad som de trivs i särskilda skäl. Verksamheterna kommer att vara mycket annorlunda för din älskade när de blir funktionshindrade, men läget är fortfarande en mycket viktig faktor att beakta. Som ni har dem ute, tänk på bekvämlighet för er som besöker dem eftersom det kommer att bli stor för dem att veta.
2.
Pengar , långsiktig vård eller försäkringar kunde faktor i din diskussion om äldreomsorg . Kontrollera datorn äldreomsorg locator genom att kolla in http://www. eldercare. gov Denna webbplats kan du lägga in dina uppgifter i fälten och få massor av information om alternativ för äldreomsorgen .
3 .

Tänk alla krav en person kan behöva om du äldreomsorg skulle ske i ditt hem . Forskning hemsjukvård organisationer samt se till att du vet om detta är en bra metod för dig att gå in med din älskade en .
4 .
Titta in i allt som en anläggning ger . Är mat ingår , gör de förbereder specialdieter , är tvätt arbetsuppgifter utförs av personer med hemvist eller hyrs hjälp . Pengar kommer att lägga upp snabbt , men du kommer inte bli förvånad om du har sökt reda på allt innan en flytt är planerad .
5 .
Prata med nära och kära läkare att undersöka en plats som är rekommenderar av din professionella vårdgivare . Vissa läkare besöka anläggningar som en del av sina rundor , så de vet och ser en hel del att informera dig om många saker du skulle inte veta .
6 .
Gör en resa att bara gå runt ett sjukhem . Du kan skriva in och be om en turné , men gör det ett oväntat besök så att du ser saker som de är och inte planerat för dig . Ställa viktiga frågor som vad är per patient till den tilldelade kvoten anställde . Ta reda på om det finns en uppsättning rutin eller är det en individuell preferens för bad dagar , måltider och allt som är viktig för dig att veta och dina nära och kära , säkerhet och komfort.
7 .

Kontrollera Better Business Bureau och göra en nära och intensiv jakt på den anläggning du planerar att låta din älskade live . Ring din lokala polisen och fråga om ovanligt beteende runt grund av anläggningen du söker in nu . Titta på nätet , för tidigare 2 eller 3 veckor i de lokala tidningarna kriminella rapporter om verksamhet avseende sjukhem eller bistås vårdinrättning du har i ditt sinne att få din älskade live . Data är offentlig handling . Du kan använda biblioteket om du inte har en dator till hands för att läsa polisrapporter i tidigare tidningar .


Previous:nothing Next:hur man ska behandla anemi med huskurer

Relaterade artiklar


 • Vilka tecken och symtom på stress ?
 • effekterna av pektin
 • anatomi av utsöndringsorganen systemet
 • proteas tekniker
 • vad som gör glukos?
 • hur man handskas med skallighet hos kvinnor
 • hur korrekt rena ett rum som har löss
 • barnmorskor nödsituation färdigheter
 • hur man handskas med graviditetsillamående när man är gravid
 • begreppet gott & dåligt kolesterol
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com