hur man mäter mögel & mögel

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-29
Och mögel tillväxt i ditt hem kan inte bara fult , men det kan också påverka din familjs hälsa . Mängden och mögel närvarande och individuell fysiologi kommer att påverka risknivån. Veta hur man mäter mögel och mjöldagg kommer att kontrollera nuvarande svampar närvaro och förebygga hälsoeffekter

Du behöver : .
Ficklampa
Petriskål .
Genomskinlig tejp.
Mögel testkit (tillval ).

Hur Mät Mold Mögel


1 .
Genomför en enkel okulärbesiktning. Detta är kanske den enklaste sättet att mäta och mögel. Gå igenom huset och titta på väggar, golv , diskar och tak . Mögel är oftast svart , grön, röd eller blå färg . De kan också bli otydlig eller slemmig beroende på typ . Mjöldagg är oftast grå eller vit och kan pulverformiga eller duniga . En visuell inspektion bör identifiera mängden och områden där yta mögel och mildews växer . Identifiera yta mögel är viktigt eftersom det kan släppa sporer i luften . Dessa sporer kan resa i hela huset och använda anläggningen som en kanal . När sporerna kommer i kontakt med fukt, kan de bilda nya kolonier.
2.
Genomför en djupare visuell inspektion. Dolda områden som bakom väggar och vindar kan vara hem för mögel och mjöldagg. Om mögel är synlig, eller om du luktar en kvarglömd eller stickande lukt, är det troligt växer inuti väggen eller i taket. Du kan behöva skära ett hål och använda en ficklampa för kontroll. Om och mögel är närvarande, kan väggen eller i taket måste behandlas. I allvarliga fall av tillväxt kan byggmaterial behöver bytas.
3.
Gör en luft test. Detta innebär att placera en petriskål på ett plant underlag. Sätt tydliga band i skålen med den klibbiga sidan uppåt. Detta kommer att fånga någon luft partiklar eller partiklar. Du kan också placera en petriskål i din luftkonditionering kanal på retur ventilen. Detta kommer att låta dig veta om något mögel är att resa genom hemmets ventilationssystemet.
4.
Genomför en analys. Om du har ett mikroskop och vet vad mögel ser ut, kan du utföra din egen analys. Dammpartiklar kommer sannolikt att visa sig i petriskål också, så var noga med att inte blanda ihop de två. För de som hellre vill inte ta itu med de tekniska aspekterna, finns det företag som kommer att analysera dina prover. De kommer att låta dig veta om det finns någon mögel finns i luften. Det finns också mögel-test kit som ger petriskålar och behållare för dig att ta prover på ytan formar. Efteråt kan du skicka prover till ett laboratorium för analys och identifiering.
5.
Följ Centers for Disease Control (CDC) varning. De flesta mögel och mjöldagg orsaka allergiska reaktioner, men människor kan komma att påverkas på olika sätt utifrån sina unika fysiologi. Som ett resultat, det finns inga universella normer eller acceptabla nivåer av mögel och mjöldagg tillväxt. CDC uppger att någon mögel upptäcks bör behandlas med försiktighet och tas bort omedelbart.


Previous:nothing Next:hur man gör en sats mögel test

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska kostnader för läkarvård när underinsured eller oförsäkrade
 • hur man kan hjälpa barn gå ner i vikt
 • hur man sköter om en näsblödning
 • hur man föreställa sig naturligt
 • definiera boskap tillväxthormoner
 • vad är anaerob & kondition?
 • hur man får ett barn att ha hörapparat
 • hur du tar bort plåster kvar från huden
 • hur man identifierar amoxicillan 500mg kapslar
 • tecken på ett barn i fattigdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com