hur man motstå poppar finnar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-20
När du får en plötslig bryter ut eller en gigantisk finne i ansiktet , kan du känna lust att pop det . Alternativet att poppa finnar är alltid upp till dig , men det kan inte vara det bästa valet att göra . om du vill att motstå frestelsen att dyka finnar fortsätter du läsa

Du behöver : .
Fryst kålblad
en bröstpump .
tålamod .


1 .
Vet vad poppar gör med dig . Inse att genom att spräcka dina finnar , kommer de förmodligen blöda och form sårskorpor . Om du väljer att plocka på dessa sårskorpor , kommer ärr fortsätta att blossa upp över ansiktet . Vet också att genom att spräcka finnar kommer fler finnar utveckla på ditt ansikte istället för mindre . Försök att inse att popping finnar är inte det bästa alternativet , oavsett vad omständigheterna. Vanligtvis , om du vet att något har en dålig effekt , kommer du att bli mindre benägna att göra det .
2 .
Hitta en finne behandling . Göra en del efterforskningar på Internet och titta på annonser i tidningar för att upptäcka vilken behandling du tror fungerar bäst för dig . Du kanske också vill överväga att be dina kompisar och familjemedlemmar som har haft finnar vilken behandling fungerat bäst för dem . Du bör dock kontrollera med din läkare innan du börjar genomföra en akne behandling för att se till att det kommer att lösa sig på din hud utan några ytterligare effekter . Om du har möjlighet att hitta en behandling som fungerar , kommer dina finnar är borta, och du behöver inte oroa sig poppar finnar längre !
3 .
Använd lite mörkläggning . Försök att dölja dina finnar på ett sätt som ser naturligt ut. Du kanske också vill kolla på Internet och tidningar för några cover- ups för din hudtyp . Titta på flera butiker för de bästa märke och pris . Men vet att billigast inte alltid betyder bästa kvalitet . Se till att mörkläggningen du väljer kommer inte att lägga till fler bakterier i porerna , eftersom bakterier är oftast den främsta orsaken till att finnar visas . Om dina finnar täcks upp , kanske du inte känner behovet av att smälla dem när du ser på dig själv i spegeln .
4 .
Håll händerna upptagna . Försök alltid att göra något som du kan koncentreras på . Målet är att undvika att tänka på de finnar i ansiktet , för om du inte tänker på dem, kommer du förmodligen inte spräcka dem . Några saker att prova kan läsa , över ordet pussel , handhållna spel , eller något annat som är portabel och du verkar njuta av . Fråga dina vänner eller familjemedlemmar för några förslag om du inte kan komma på någonting att ta med dig .
5 .
leta efter andra sätt att visa din skönhet . Inte alltid tror att alla är att titta på dina finnar . Sanningsenligt , är du den enda person som förmodligen ännu märker dem så mycket . Försök använda mascara eller ögonskugga att ta fram dina ögon om de är en av dina bästa egenskaper . Du kanske också vill försöka få en hår-cut eller köpa lite nya kläder att förringa dina finnar . Om du inte är självmedveten om dina finnar , glömmer man nog om dem och inte spräcka dem .
6 .
Använd handskar hemma . Det kommer att göra det svårare för dig att smälla en finne , och det håller fingret oljor från att få i ansiktet . Detta är bra för om du rör vid ditt ansikte en hel del , och det kommer att hålla smuts från ditt ansikte.


Previous:nothing Next:hur spärren på ditt barn för amning med stora bröst

Relaterade artiklar


 • hur förklarar fibromyalgi till en kär vän
 • Hur själv försäkrade medicinska planer arbete?
 • tecken och symtom på graviditet medan preventivmedel
 • hur man kan bli av springmask utan medicin
 • hur man gör fred med herpes
 • biverkningar av jordnötssmör salmonella
 • tecken och symtom på en fastklämd tillbaka nerv
 • hur man får snabb lindring med illamående rättsmedel
 • Hur tröstar man sig själv efter en mardröm
 • hur blöja själv
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com