hur man tar emot stöd från andra när man försöker gå ner i vikt

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-28
Varje projekt för att förbättra din hälsa blir lättare med stöd från vänner och familj, och detta inkluderar viktminskning. Här är hur man får rätt typ av stöd som kommer att leda till lyckad viktminskning och bättre kroppsuppfattning samtidigt
1.
Det börjar med dig. Du skall älska dig själv som du är, och efter detta, besluta om eller hur du skulle vilja ändra ditt utseende för att matcha din identitet. Detta kommer att hålla dig från att gå överbord, eller från förändringar som i slutändan kommer du inte vara riktigt nöjd med.
2.
När du arbetar på ditt självförtroende och bestämma dina mål, kolla med dem som vill stödja dig om dina mål är sunda. Ibland föräldrar och syskon och vänner känna oss bättre än vi känner oss själva, och kommer att ge oss raka besked om vad vi behöver för att få jobbet gjort.
3.
Kontrollera alla verkliga hälso-och sjukvård information du får från din stödnätverk med sport läkare och psykologer, samt etablerat som kampsport tränare och dietister. Dessa människor vet normalt kroppen bättre än de flesta kost gurus . Populära media är inte ett bra sätt att avgöra vad du ska göra som individ , eftersom den är baserad på massa statistik .
4 .
Ta information till din stödjande nätverk. Ibland har de liknande mål att förlora och behålla sin vikt , och det främjar tillit mellan dig om du är alla stödja varandra , och inte bara dem coachning dig .
5 .
Uppmuntra dem att träna med dig . Åtminstone , göra dem till en vandring partner . Walking är en låg effekt och låg stress motion som förenar människor närmare och samtidigt kaloriförbrukning. Du kan göra både kondition promenader och casual vandringar , eller ens vanlig mild vandring .
6 .
Uppmuntra dem i ditt nätverk för att äta med dig . Ibland med dagens hektiska livsstil , äter människor inte som familjer , men detta är viktigt både kulturellt och psykologiskt . Vi tenderar att njuta av vår mat mer och tar oss tid när man äter med andra . Mat är en av de grundläggande frågorna bindning mellan mor och barn , och senare i sträcker sig till familj och vänner att äta tillsammans som ett sätt att upprätthålla känslomässig kontakt . Så prova om du kan , att göra alla dina måltider kommunala . Du kanske vill prova stilar av olika etniska grupper och stammar som alla äta från samma tallrik .
7 .
Ta det lugnt med varandra . Framgångsrik viktminskning handlar mera om viktkontroll och underhåll än det handlar om siffror . Ibland kanske du gör bättre än andra. Fitness och hälsa är en livslång insats för alla oavsett hur mycket de väger och familj och vänner bör hålla detta i åtanke . Ni har alla förhoppningsvis fått en lång tid att bemästra det och byter till en hälsosammare livsstil är en process . När du gör det på ett sätt som är roligt är det enklare och mer varaktig än när det är för mycket negativitet och tryck .


Previous:nothing Next:hur man kan övervinna cravings

Relaterade artiklar


 • hur gå ner i vikt äta råa livsmedel
 • annan typ av kryckor
 • Hur sluta röka utan att vara ett nervvrak
 • hur man kan bli barn av huvudlöss för gott
 • Hur du ser att din armbåge problem är allvarliga
 • hur man ska behandla akne i alla åldrar
 • hur man ska behandla PID (inflammation i lilla bäckenet)
 • hur bysten bebisen vikt
 • Hur säker är bältros vaccinet?
 • tecken och symtom på graviditet i de första 2 veckorna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com