hur man undviker risken för infektioner untreatable

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-26
Behandlingsbar infektion är på uppgång som bakterier och virus anpassa sig till användningen av mediciner som finns tillgängliga . Även om det finns endast ett fåtal stammar av bakterier som kan motstå antibiotika har dessa stammar har orsakat problem för många människor och leder till långa sjukhusvistelser eller dödsfall för vissa människor. När det är möjligt , folk vill undvika behandlingsbar infektioner

Du behöver : .
noggrann skala
En attityd som gör det möjligt positiv förändring.


1 .
alltid ren och linda öppna sår innan du går till en akutmottagning . Även om detta kanske inte alltid vara ett alternativ , när det är möjligt att göra detta , du borde . Akutmottagningar har ett antal sjukdomar som går genom dörrarna och vissa stammar av sjukdomar kan vara bakterier som inte är behandlingsbar med dagens mediciner . Öppna sår som är lätt tillgängliga är det enklaste sättet för bakterier att komma in Genom att rengöra och inslagning såret i förväg så undviker man ger bakterierna tillträde till kroppen via din skada .
2 .

Var försiktig med den offentliga toaletter . Detta är en plats där bakterier kan växa och sprida sig och även om det är sant att de flesta offentliga toaletter det värsta bakterier och bakterier finns på golvet, finns det fortfarande risk för infektioner sprids i offentliga toaletter. Vissa typer av infektioner har visat sig spridas från här, speciellt i toaletter som inte rengörs regelbundet.
3.
Hålla ditt immunförsvar så stark som möjligt. Ett starkt immunförsvar kan ofta vara det bästa försvaret igen infektioner av något slag, men särskilt för infektioner som inte reagerar på antibiotika. Genom att hålla ditt immunförsvar starkt, kroppen har vita blodkroppar tillgängliga för att bekämpa infektioner.


Previous:nothing Next:Hur berätta om det finns risk för behandlingsbart infektioner på din läkarmottagning

Relaterade artiklar


 • hur man be om medicinsk rådgivning
 • hur stärka ditt ansikte med ansikts övningar
 • spel för muntlig bedömning av språkkunskaper och utveckling
 • Tips om pubertet
 • den bästa underarm övningar för kvinnor slapp vapen
 • personlig hemvård produkter för funktionshindrade
 • L-lysin definition
 • hur man skall avgöra om den medicinska webbplatser du tittar på är tillförlitliga
 • exponering för mögel och mjöldagg
 • hur man avgör om du ska oroa anemi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com