klimakteriet och osteopati

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-07
Osteopati ger hela kroppen eller helhetssyn på hälso-och sjukvård, med hjälp av manuella tekniker för att balansera kroppens system, vilket resulterar i allmänna välbefinnande och god hälsa, enligt hemsidan Medical News Today. Några kvinnor i klimakteriet hitta befrielse från sina symptom via osteopatisk behandling

Helhetssyn

Osteopati skiljer sig från andra medicinska discipliner i att huvudprinciperna är baserade på alla delar av kroppen fungerar på ett integrerat sätt. Om en del av kroppen är begränsad, måste resten av kroppen kompensera, vilket kan resultera i smärta, inflammation, stelhet och andra hälsofrågor. När en kropp är inställd fritt från restriktioner i rörelse, större rörlighet förekommer, liksom minskad stress.

Funktioner

Osteopatisk behandlingar hjälper till att minimera smärtan. En osteopat manipulerar leder, sträcker mjuka vävnader och gäller djup taktil tryck. Eftersom kvinnor ålder, de är mer benägna att drabbas av artrit smärta samt sinus smärta och tryck och huvudvärk, på grund av förskjutning i deras hormoner orsakas av menopaus.

Motion

menopausala kvinnor och kvinnor som passerat klimakteriet ansikte myriad hälsofrågor , varav många kan vara dämpad , eller undvikas om en kvinna rutinmässigt övningar , enligt den amerikanska Osteopatisk Association . Motion håller osteoporos på avstånd genom att upprätthålla broskvävnad och ben , och det minskar risken för hjärtinfarkt och andra hjärt- kärlsjukdomar eftersom andningsfrekvensen och pulsen ökar under träning .

Resultat

Motion hjälper till att upprätthålla en god tarmfunktion , minska sannolikheten för förstoppning och hjälper muskler och leder förbli starkt . Motion är bra för att avvärja artrit och hjälper till att bevara en hälsosam vikt . Kvinnor i klimakteriet löper risk att utveckla osteoporos eller porösa skelettsjukdom . Äta rätt , med kalciumtillskott och utöva kan förhindra detta villkor , vilket leder till benbrott . Att hålla lederna starka och friska minskar artrit smärta och tillåter lagring av rörlighet och självständighet .

komplettera traditionell medicin

Använda en helhetssyn på medicin , kan en osteopat råda en klimakteriet ta kalciumtillskott, begränsa hennes kolesterol och fett intag , och undvika rökning .

Osteopater ofta väljer att komplettera de rekommendationer som ges av allmänläkare om behandling , osteopater , men gå ett steg längre och kan lindra smärtan från , till exempel artrit , genom att visa artrit lider , som många klimakteriebesvär kvinnor , hur man kan förebygga skador , förbättra rörligheten i lederna , minskar gemensamma och muskelstelhet och smärta , och få blod flödar till lederna .

Previous:nothing Next:EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION i småbarn

Relaterade artiklar


 • Vilka är farorna med naturliga manliga medel?
 • hur har din man att gå ner i vikt
 • neti pot tips
 • hur man rengör tänderna med väteperoxid
 • tecken som stöd i boende behövs
 • hur man ska gå om att ta reda om du är gravid
 • fördelar och nackdelar med rotavirusvaccin
 • hur man gör fast mjuka
 • Hur sluta röka (och tips)
 • hur du kategoriserar aktiviteter för talträning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com