nackdelarna med svamp

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-08
Fungus kommer i många former och vissa typer , såsom svamp , är bra . Det finns dock andra typer av svamp som har många nackdelar . Vissa , såsom candida , orsaka smärtsamma sveda och klåda . Dessa symtom kan vara försvårande och behandling är vanligtvis behövs för svåra candidainfektioner . Huskurer och antibiotika är vanliga behandlingar för alla typer av svampinfektioner. Några vanliga typer av svamp är Tinea cruris ( Jock Itch ) och corporis Tinea ( ringorm ) .

Utslag

En stor nackdel med många typer av svampinfektioner är ett utslag . Utslag kan vara smärtsamt , som orsakar röda prickar eller torra fläckar på huden . Ring mask svamp ger en rund ring-liknande utslag . Vanliga behandlingsmetoder för en svamp som ger utslag någonstans på kroppen är antibiotikum grädde och calamin lotion för att lugna irriterad hud . Om en svampinfektion är i örat , droppar andra behandlingar såsom anti- svamp öra tillsammans med oralt läkemedel används för att rensa upp problemet .

klåda och sveda

En annan stor nackdel med svamp är klåda och sveda. Svampinfektioner invadera huden och orsaka känslighet som leder till klåda. Utan behandling kan infektionen sprida sig till andra delar av kroppen. Svåra svampinfektioner utsöndras pus eller ens blöda från klåda. Brännande känsla är vanliga med vaginal jäst svampinfektioner. Over-the-counter jäst krämer är vanliga behandlingar för denna typ av svamp.

Calamine lotion, finns på ditt lokala apotek, kan också hjälpa till att lindra klåda och sveda. Undvik att repa område som detta kan leda till att infektionen sprida sig till andra delar av kroppen. Jock Itch orsakar svår klåda i ljumskarna. Denna typ av svamp kan förhindras genom att hålla området rent och duscha direkt efter ett sportevenemang. Undvik att dela kläder med andra idrottare och håller sig torr.

Gula naglar

Mayo Clinic säger onychomycosis är en typ av nagelsvamp som kan orsaka tråkig gula naglar. Denna svamp orsakas från skräp bygga upp under nageln. Den största nackdelen med denna svamp är att den skapar ointressant, vanställd naglar.

Svampen kan orsaka nagelbädden att ändra färg förutom att böja. Kliniken säger att det finns flera faktorer som påverkar tillväxten av denna svamp, som arbetar i en fuktig miljö eller har diabetes och cirkulationsproblem. Nagelsvamp är vanligt hos äldre personer.

Previous:nothing Next:tecken och symtom med måttlig dehydrering

Relaterade artiklar


 • vad som väntar efter drog Rehab
 • hur man säger nej till teen sex
 • korttidsminne förlust till följd av stroke
 • negativa effekterna av magnesiumstearat
 • hur man skapar en guide familjepost
 • Information om idrottsmedicin läkare
 • hem rättsmedel för mul smärta
 • bröstmjölk förvaring och utfodring
 • Hur du tar dagen- efter-piller
 • naturliga mördarceller cellsaktivitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com