varför har en maskin för att jonisera luften ?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-15
Joner är atomer med antingen extra elektroner eller saknas elektroner . Positiva joner har förlorat en elektron och negativa joner har fått ett . Den mer positiva joner i luften, staler och mer förorenad är den. Kontor och bostäder har i allmänhet mindre frisk luft som cirkulerar och är därför mossigare och har mer koldioxid , kemikalier som avges från mattor och färg , damm och elektrisk utrustning som datorer alla producerande positiva joner . Högre koncentrationer av positiva joner göra luften ohälsosam att andas .

oro för hälsan

Andning unken , har ohälsosam luft visat sig leda till många fysiska och psykiska sjukdomar , inklusive huvudvärk , bakteriella infektioner , mindre motståndskraft mot sjukdomar , allergier , torr hud , letargi och depression . När vi är utomhus , vi andas ständigt friskade luft på grund av högre koncentration av negativa joner . De högsta halterna finns i områden runt berg, vattenfall, stränder och skogar . Åskväder bryter upp molekyler och former miljontals negativa joner .

Öka negativa joner

Eftersom flesta av oss tillbringar större delen av vår vakna och sovande timmar inomhus , är det i vårt intresse att förbättra kvaliteten av den luft vi måste andas . Ett bra sätt att göra detta är att minska antalet av positiva joner i luften och öka antalet negativa joner . De negativa jonerna attraherar de positiva joner och dra ut dem i luften . De faller till marken och lämnar efter sig renare luft .

Maskiner, som joniserar luften

Ett utmärkt sätt att få fler negativa joner i luften är att använda en jon-generator. Dessa är i allmänhet kallas luftrenande jonisatorer . Maskiner som joniserar luften tar i neutral och positiv atomer och avger negativa atomer . Andning negativa joniserad luft gör att de flesta människor känner dig i fin , gladare och utvilad .

välja en Ionizer

Joniseringsapparater finns i olika storlekar och producera olika nivåer av negativa joner . För en jonisator att vara effektiv och fördelaktig , måste den producera ett mycket stort antal av negativa joner . Det är viktigt att ta hänsyn till storleken på det rum där maskinen kommer att placeras. Vissa av dessa maskiner är tillräckligt små för att användas i en bil , men de flesta är stora nog att täcka en medel- till stora rummet . Mer än en enhet kan vara nödvändig , särskilt om området som ska täckas är mer än en berättelse .

Fördelar med joniserande Machines

Maskiner som jonisera luften verkar ge renare , hälsosammare luft . Enligt Pierce J. Howard , PhD , författare till "The Owners Manual för hjärnan , " andas negativa joner resulterar i högre vakenhet och fler psykiska energi . Han säger också att renare luft minskar irritation på grund av inandning av partiklar som får oss att nysa eller hosta , och det ger också en känsla av välbefinnande . En anledning till stämningen höjd har visat sig vara den ökade nivån av serotonin i blodet orsakas av en högre intag av negativa joner . Förhöjda serotoninnivåerna har förknippats med lindra depression .

Previous:nothing Next:sorg och sörjande efter missfall

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska din ämnesomsättning
 • hem rättsmedel för ett barns hosta
 • hur man hittar en online apotek
 • hur man hanterar tight förhud
 • hur man använder DMSO kräm / hypericum
 • huvud trängsel behandlingar
 • Varför människor har svettiga händer ?
 • utbildning och autism i grundskolan
 • Vilka är fördelarna av navelsträngsblod ?
 • klimakteriet och osteopati
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com