Definitionen av ccrc

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-27
Fortsatt vård pensionering samhällen (CCRCs) erbjuder seniorer ett underhållsfritt livsstil centrerad kring vara aktiv och oberoende. Invånarna kan bedriva en myriad av wellness möjligheter och njuta av bekvämligheter, tjänster, mat och sällskap. Genom att erbjuda flera nivåer av vården, CCRCs låta pensionärer att leva med sinnesro att deras behov kommer att tillgodoses på plats utan att behöva flytta till en annan anläggning

Vad är en CCRC

En fortsatt vård pension gemenskap (CCRC) erbjuder alla komponenter som behövs för ett hälsosamt åldrande. ? Motion, rätt kost och social interaktion. CCRCs kombinera flera vårdnivåer: självständigt boende, hemtjänst, minne vård och kompetenta vård och rehabiliterande vård i en enda inställning. Om behoven förändras, hemvist kan "ålder på plats" utan att behöva flytta igen för att få de nödvändiga vården.

Livsstil

CCRC livsstil kretsar kring att hjälpa dig stanna så starka och oberoende som möjligt . Sociala aktiviteter , intressanta människor , näringsriktig mat , dynamiska program wellness och frid i sinnet att göra denna livsstil ett populärt val för dem seniorer som vill behålla aktiva och engagerade . Med någon annan göra sysslor , har du tid att motionera, lära sig en ny hobby , gå med i en bokklubb , volontär , få massage och utöva dina intressen som du vill.

Villa

CCRCs innehåller ofta ett val av bostäder , inklusive lägenheter och stugor eller villor . Hem underhåll, reparation, grönområden och andra vanliga sysslor är vanligtvis ingår i en månatlig serviceavgift. Invånarna kan njuta av alla fördelar med bostadsägande med ingen av bekymmer.

Wellness

Den typiska CCRC erbjuder ett utbud av fitness-och wellness möjligheter, inklusive en inomhuspool, motion program som riktar kärna fitness, styrketräning, tillgång till en personlig tränare, ett helt kalenderår av klasser med allt från vatten aerobics till yoga, ett spa med massage, seminarier och föreläsningar med mera. Dessutom ofta fortsatt vård pensionering samhällen ligger i vacker natur med gott om vandrings-och cykelleder.

Kostnader

Många CCRCs kräver en inträdesavgift samt en månatlig serviceavgift. Beroende på villkoren i avtalet, kan en del av anmälningsavgiften skall återbetalas. Den månadsavgift täcker i allmänhet livslång användning av en bostad, en del av måltider och tillgång till alla tjänster och bekvämligheter i samhället. Vissa fortsatt vård pensionering samhällen erbjuda invånare äganderätten till sin bostad, medan andra tillhandahåller bostäder i hyran.

Previous:nothing Next:konstiga tecken och symtom på graviditet

Relaterade artiklar


 • tecken och symtom på magsjuka hos spädbarn
 • hur du kan förbättra din energi
 • Vilka är farorna med att använda PURELL ?
 • hur man gör 10.000 steg för fitness
 • hur man ner i vikt genom dessa enkla saker
 • hem alkohol detox regim
 • Hur man väljer en moderniserad Medicare Tillägg ( plan n eller plan m )
 • vad är en försäkring samförsäkring ?
 • hur man skall avgöra manlig eller kvinnlig foster genitalier i en ultraljudsundersökning
 • prostata bort smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com