Har Neti potten arbete ?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-09
Enligt webbplatsen www. healingdaily. com, problem med bihålorna är nummer ett skälet till att folk i USA ser sina läkare. Regelbunden applilcation av en saltlösning hälls i din näsgångarna från en Neti pott är ett säkert sätt att rena bihålor och förhindra miljöförstöring orsakar trängsel och andningsproblem. Även om Neti potten har använts i mer än tusen år, efter Oprah visas det på hennes show, blev det en sensation bland allergiker. Tid testat, den här lilla enheten gör sitt jobb om de används dagligen.

Du behöver:
piller
. Piller identifiering bok.

Historia

Nässköljning, även känd som Neti, har utövats i Indien i många århundraden. Utövare av yoga har använt denna reningsteknik för att förbereda kroppen för andra yogaövningar.

Läkarutlåtanden

Enligt Dr Mehmet Oz, en kardiotorakala kirurg som ofta visas på Oprah, "Bad bihålorna i en varm koksaltlösning lösning kan minska symtom på allergier, förkylningar, influensa och andra nasala problem. " Dr Marple, professor i Otolaryngologi vid University of Texas Southwestern Medical School i Dallas uppger att det finns ungefär en miljard övre luftvägsinfektioner per år. " Studier visar att koksaltlösning nasal bevattning är en mycket effektiv , minimalinvasiv intervention för personer som lider av nasal frågor , säger Dr Marple . Han fortsätter med att säga att Neti potten har en fördel jämfört med nässpray eftersom det är lättare för patienter som lider av trycket som orsakas-ont i öronen .

Instruktioner

Förbered saltvatten lösning ( färdigförpackade kristaller , havssalt eller bord salt , ungefär en tesked per liter vatten ) och varmt vatten , sedan fylla Neti potten . När du luta bäckenet , sätt pipen av potten i en näsborre . Försiktigt luta potten till en ström av vatten kommer in i näsborren . Fortsätt att hälla , tills vattnet rinner från den andra näsborren . Andas genom munnen under processen . Upprepa med den andra näsborren. Efter att du vänjer förfarandet kan du njuta av den befrielse från rensningen i bihålorna . Om bihålorna bränna , minska mängden salt i vattnet .

Var kan man köpa

nässköljningskannorna brukade bara finns på hälsokost butiker . Men nu när deras popularitet har preparerade , kan man hitta i många apotek , lågpriskedjor och nätbutiker .

Popularitet

Efter exponering på Oprah show , popularitet Neti potten har exploderat . Det har blivit ett fast inslag i badrummen för många allergiker . " Efter Oprah gick vi från att sälja dussintals krukor i veckan till dussintals en dag , och sålde ut , säger Jan Mathews , vd för East West Living , en butik som bär andliga böcker och förnödenheter på Manhattan . Hon fortsätter med att säga: " Det kan ha börjat med Oprah , men sedan blev det ordet i munnen. "

Previous:nothing Next:hur man får en automatisk rullstolslyft installerat i din bil

Relaterade artiklar


 • är HRT ok för kvinnor i tidig menopaus ?
 • hur man kan strukturera och genomföra en sluta röka plan
 • det bästa sättet att hålla borta kvalster
 • tecken på ett barn i fattigdom
 • Graviditet: hur man kan påskynda arbetskraft
 • typer av makar missbruk
 • Vilka är farorna med att ta generiska kolesterol medicin ?
 • hur man väljer rätt allmänna practioner / primärvården läkare för dig
 • vad som påverkar blygdläppar storlek ?
 • hur man : Stoppa bli ett " recept knarkare . "
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com