Hur berätta om humant tillväxthormon kosttillskott kan hjälpa dig

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-07
Humant tillväxthormon är en hormon som finns naturligt i den mänskliga kroppen som produceras i hypofysen . Det har skett många som tote HGH tillägg eller injektioner som ett mirakel för anti- aging , finns det inte mycket som kan vetenskapligt bevisat . Även om det inte skulle vara effektiv som ungdomens källa , det finns vissa fall när HGH kosttillskott skulle vara mycket bra för människor . Tilläggen syftar till att öka mänskliga tillväxthormon i kroppen
1 .
Ta reda på om du har HGH bristerna. Personer med tillväxthormon brister kan dra nytta av de tillägg eller injektioner av HGH , särskilt de som är naturliga . Brister i detta naturliga hormon som de flesta kroppar producerar kan orsaka många problem och när det finns brister läkare kommer ofta rekommendera eller ordinera HGH till sina patienter , särskilt för dem med svåra fall . Brister orsaka särskilt problem hos barn som fortfarande är i tillväxt period i livet . Alla med GH brister kommer att dra nytta av behandlingar med kosttillskott eller injektioner , men de övervakas av läkare för att säkerställa att de inte får för mycket av hormonet .
2 .
hänsyn till problem att du som har gör du vända dig till tillväxthormoner. HGH kompletterande behandling används ibland för kvinnor med Turners syndrom . På grund av den kortväxta som finns i dessa kvinnor , den genomsnittliga kvinnan med Turners syndrom är bara ca 4 fot 7 inches tall , kan HGH behandlingar rekommenderas, särskilt hos dem som har fetma som en följd av sin sjukdom . På grund av förlusten av fett som orsakats av tillväxthormon , kan detta vara ett bra alternativ för de kvinnor med Turners syndrom som också utveckla fetma som en följd av sjukdomen .
3 .
Titta in användning av HGH för ovanliga sjukdomar . Detta är vanligen används för Prader-Willis syndrom , framför allt i de fall där den sällsynta sjukdomen diagnostiseras tidigt . Användningen av HGH behandlingar hos dessa individer kan hjälpa till att minimera effekterna av kortväxthet , beteendeproblem och andra vanliga symtom om det upptäcks tidigt .
4 .
Utgå inte från att det inte kan användas om du inte har en sjukdom eller brist . Human Growth Hormone används ibland för de som är kortvuxna utan känd orsak , till exempel en störning eller sjukdom som har orsakat det, men det finns andra behandlingar för dem som är kortvuxna som vill få lite höjd . Humant tillväxthormon är en extrem åtgärd för dem med kortväxthet och ingen känd orsak eftersom det finns många risker , särskilt när det gäller att använda syntetiska GH .


Previous:nothing Next:hur man skall avgöra risker för kroppen genom att ta onaturlig mänskliga tillväxthormoner

Relaterade artiklar


 • hur man tränar förhindra en våldtäkt
 • hur du lägger kalcium till bra vatten
 • medicinska skäl för axillär armarna håravfall hos män
 • övningar du kan göra efter en C-sektionen
 • hur de ska följa en diet post koloskopi
 • Hur man känner igen de abstinensbesvär av tobak cigaretter
 • hur stress påverkar fostret
 • hur man använder en glidande överföring styrelse
 • Vilka är fördelarna med lägre cholesteral?
 • befrielse från natt benkramper
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com