Hur du ser att ditt nyfödda bör åka till sjukhuset

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-01
Nyfödda bebisar är en skatt att föräldrar älskar och även andra barn ser på ömt . De är små , sårbara och behöver skydd . Tyvärr bebisar är också benägna att sjukdom och kan lätt skada till följd av även de mest mindre kallt . Även ibland en sjukdom som en bebis har kommer inte att kräva åka till sjukhus , särskilt om du redan har fått rätt medicin från läkare , det finns tillfällen då åka till sjukhus är nödvändig

Du behöver : .
Urverk med second hand .


1.
Watch för hög feber. Även om du redan har medicin, om ditt barns feber går inte ner, bör du ta honom eller henne till sjukhuset. Tänk på att en hög feber som blir för hög kan leda till hjärnskador, så om ditt barns feber börjar bli för högt, ta honom eller henne till sjukhuset. Detta gäller särskilt om febern blir högre än 103 grader.
2.
Titta på ditt barn äter och dricker medan de inte mår bra. Du bör särskilt vara försiktig med uttorkning. Under sjukdom, kommer även en nyfödd vara ovillig att äta någonting. Om du märker att ditt barn vägrar något sådant som en flaska, bör du ta barnet till sjukhuset. I en baby händer uttorkning snabbt, så detta kan vara ett verkligt problem.
3.
Titta efter kräkning. Även om det kan vara sant att barn tenderar att spotta upp ganska regelbundet, om du märker att ditt barn kräks mer än vanligt och att det verkar allt som går in kommer tillbaka ur deras mun strax efter, bör du ta barnet till läkare . På detta sätt blir deras kropp får inte näring för att bekämpa sjukdom och att de också blir uttorkad .
4 .
Varje gång som du tycker att något verkligen är fel eller att ditt barn behöver att träffa en läkare , ta barnet till sjukhuset . Det är bättre att vara säker och ha ett friskt barn än att ta risker och hitta ditt barn är ont illa som följd.


Previous:nothing Next:hur man kan förebygga hälsorisker gör viktminskning kirurgi

Relaterade artiklar


 • symtom på septisk chock hos barn
 • faktorer som orsakar pollen variationer
 • hur man hanterar genitala storlek frågor
 • dietdrycker & graviditet
 • hur man får människor från en rullstol till bilen
 • inflammerad spädbarn bröst
 • hur man ska behandla anemi med huskurer
 • Varför skulle en period kom en vecka för tidigt ?
 • hur man håller upptagen när du försöker sluta röka
 • Kan jag fortfarande bli gravid med en hög FSH nivå ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com