Hur kan jag kvalificera sig för en Medicaid kort i Kentucky ?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-27
Invånarna i Kentucky som tycker att det är svårt att hålla kostnaden för hälso-och sjukvården är inte utan resurser . Staten sponsrar en Medicaid -programmet som ger fördelar för individer och familjer som tycker att det ekonomiskt svårt att betala för deras behov vård . Att veta vad som krävs för att kvalificera sig för en Medicaid kort i Kentucky är det första steget i att få en

Du behöver : .
Gäller Kentucky fotolegitimation
. Kontoutdrag.
Födelseattest.
Social Security Number.
Inkomst historia information .
Doctor 's uttalande av graviditeten ( om tillämpligt ) .


1 .
Kontrollera din behörighet . I delstaten Kentucky , kan både individer och familjer att vara berättigade till Medicaid Services . Gravida kvinnor, barn som är under 19 år , får föräldrar till minderåriga barn , och äldre boende i Staten får potentiellt förmåner .
2 .
Bedöm din personliga och hushållens inkomster. Månatliga förvärvsinkomst är den avgörande faktorn i rätten . Ta reda på var du faller på den nationella fattigdomsgränsen skala för att ta reda på om du har rätt . De flesta individer som tjänar mer än $ 217 per månad inte kommer att uppfylla de krav inkomster . En inkomst familjer , med barn närvarande i hushållet tjänar mindre än $ 1,500 kan falla inom erkända gränser för att kvalificera sig för en Medicaid -kort. Förekomsten av sparkonton , obligationer och andra investeringar kan också leda till diskvalifikation .
3 .
Ge pappersarbete . När du ansöker om ett Medicaid kort i Kentucky måste du ange flera objekt för att stödja din identitet : personnummer , giltig fotolegitimation , födelseattest , sjukförsäkring information ( om någon) , läkare och undertecknad förklaring kontrollera graviditet (om tillämpligt ) , inkomstuppgifter ( skatt pappersarbete , lönecheck stubbar ) , och från all kontoutdrag . Om du erbjuder kopior av samtliga nödvändiga pappersarbetet , kommer din ansökan att behandlas mycket snabbare .
4 .
Kontrollera dina utgifter ned behörighet . Om du upptäcker att du tjänar för mycket pengar för att kvalificera för traditionella Medicaid förmåner i Kentucky , den spendera ned programmet kan ge ett annat alternativ. Programmet erbjuder ekonomiskt stöd med medicinska kostnader för en begränsad tid ( högst tre månader efter det att ansökan lämnas in ) . Om du är tillbakavisas av Kentucky statliga Medicaid -kort , be om en ansökan till tillbringa ner programmet .

tips och varningar


 • Kentucky erbjuder en annan hälsofördelar program som heter Passport . En leverantör som sponsras HMO fungerar Passport Health Plan med många vårdinrättningar i hela staten att tillhandahålla subventionerad hälso- tjänster till enskilda och familjer med begränsade ekonomiska resurser . ( Se Resurser nedan för kontaktinformation. )


 • Previous:nothing Next:Definitionen av ccrc

  Relaterade artiklar


 • tecken och symtom på puppp under graviditeten
 • hur man rengör väl vattensystem
 • hur man kan förhindra skadliga reaktioner på receptbelagda läkemedel
 • hur man kan förbättra fysisk undersökning resultat
 • Rebreather kontra icke - Rebreather mask
 • Graviditet & kemo
 • hemgjord sätt att hålla vatten ur öronen
 • farorna med sent klimakterium
 • nabumeton interaktion
 • hur man kan hindra dig från att vara på dåligt humör
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com