Medicaid vårdgivare förmåner

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-19
The National anhörigvårdare Association säger att varje år i USA , ca 50 miljoner människor ta hand om ett handikappat eller äldre familjemedlem eller en vän . Personer över 65 år väntas öka i en takt på nästan 3 procent under de närmaste åren . Fler människor behöver och önskar vård i hemmet , men det kommer att finnas färre personer att ta hand om dem eftersom en tredjedel av vårdgivare är över 65 år eller äldre själva . Familjer som vårdar en äldre eller handikappad person i hemmet innebär att vårdgivaren kommer att spendera mer pengar för out-of-pocket sjukvårdskostnader.

kontanta bidrag för anhörigvårdare

Stöd finns i de flesta stater att hjälpa till att betala för kostnader för vård speciallärare person eller en äldre anhörig i hemmet . Ett program som kallas " Cash och rådgivning ger betalning till en familjemedlem eller låter familjen att anlita en medhjälpare hemsjukvård för att vårda en anhörig hemma . " Cash och rådgivning betalas av staten och är en del av Medicaid enrollee auktoriserade vårdplan . Detta program tillåter familjer snarare än ett bemanningsföretag för att anställa vårdgivaren . Anhörigvårdare ge tusentals timmar personlig vård varje år ofta på bekostnad av sina egna ekonomiska, fysiska och psykiska välbefinnande . " Cash och rådgivning även hjälper vårdgivaren att skapa en fungerande vård plan och budget för att maximera det ekonomiska stödet.

" Cash och rådgivning erbjuder ekonomiskt stöd samt rådgivning till vårdgivare . Programmet fungerar på samma sätt för Medicaid byrån under förutsättning hemvård , förutom familjemedlem hyr vårdgivaren . De kan få ersättning själva betala en annan familjemedlem att tillhandahålla vård, eller hyra en vårdgivare från ett privat organ. Den Medicaid enrollee gäller för tjänsten precis som de skulle för de traditionella resebyråtjänster.

Stater som deltar i "Cash och rådgivning programmet Alabama, Arkansas, Florida, Illinois, Iowa, Kentucky, Michigan , Minnesota, New Jersey, New Mexico, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, Washington och West Virginia.

Medicaid Hospice tjänster

Medicaid hospice programmet gör det möjligt för enrollee att stanna hemma och ta emot slutet vård i livets slutskede samt stöd för familjen. Förutom medicinsk vård, hospice tjänster inkluderar aides hem hälsa. Vårdgivare kan få utbildning för att vårda en anhörig i slutet av sitt liv så att de är bättre förberedda att ta hand om deras relativa.

Vak Tjänster

stater kan välja att tillhandahålla avlösning och familjerådgivning för hem vårdgivare. Respit tjänster ger ett substitut vårdgivare så att familjemedlemmen kan ta en paus och ta hand om sig själva. Respit tjänster omfattar vård i hemmet där en byrå valda vårdgivare kommer till hem för vård den relativa under en tid. Vuxen dag-och kunskapscentra och program respit för handikappade finns också. Vissa sjukhus erbjuder kort-omsorg för särskilda behov barnen så att föräldrarna kan ta en välbehövlig paus från stressen av att ta hand om sitt barn. Om en vårdgivare behöver en längre period av andrum, kan kortsiktiga hemvård vara lösningen. Kortsiktiga vårdhem kan ta hand om ett handikappat eller äldre anhörig för ett par dagar eller ett par veckor så att vårdgivaren kan ta en semester. Dag sjukhus dessutom är vårdgivare under dagen, men återvänder hem patienten varje natt. Dag sjukhus är ett utmärkt alternativ för familjemedlemmar som behöver ständig vård, men vårdgivaren måste arbeta eller inte kan vara hemma varje dag.

Previous:nothing Next:katt allergi hos barn

Relaterade artiklar


 • tecken och symtom på graviditet i 1: a månaden
 • hantering av tidig menopaus
 • om människans näsa
 • hem rättsmedel för ett barns hosta
 • presenter för män med cancer
 • hur man kan förbättra cirkulationen utan mediciner
 • katt allergi hos barn
 • hur man kan minska ditt barns risk för pediatriska fetma
 • hur man hittar en styrelse-certifierad allmänna barnläkare
 • antiemetika och barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com