Ohio friska familjer agera

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-12
Ohio friska familjer lagen är ett lagförslag som antogs runt Ohio lagstiftaren 2008. En grupp som kallas sjukdagar Ohio skapade idén till propositionen och hävdade att inte nog Ohio anställda kunde tjäna som betalas sjukdagar . småningom propositionen ledde till en större initiativ i den amerikanska kongressen

Du behöver : .
Pills
Piller identifiering bok .

Historia

sjukdagar Ohio koncernen började lobbying under 2007 slås fast att 2,2 miljoner människor i Ohio inte var tillräckligt tjänar betalas sjukdagar . De lobbade framgångsrikt för stöd, och i augusti 2008 , förespråkarna för en stat stadga för Ohio friska familjer lagen samlat in mer än 240. 000 namnunderskrifter för att få detta initiativ som lagts fram till Ohio lagstiftarens i november 2008 valomgången . Ohio lagstiftande dra tillbaka åtgärden på grund av påtryckningar från företag och motståndare att hävda att lagförslaget skulle leda till en förlust av arbetstillfällen i en stat som redan kämpade med förlorade arbetstillfällen.

Bestämmelser

Lagförslaget skulle ha i uppdrag att företag med 25 eller fler anställda ger sju dagar sjukledighet med lön varje år för anställda som arbetade 30 timmar eller mer varje vecka . Deltidsanställda fick en förutbestämd utbetalda sjukdagar .

Förespråkare

anställda hos Internationella District 1199 , en fackförening är starkt involverad i valet initiativ bildade en koalition som kallas Ohioans för friska familjer i ett försök att driva initiativet framåt . Lokala nyheter utlopp Bucyrus Online rapporterade under 2008 att opinionsundersökningar som utförs av Columbus Dispatch och Quinnipiac visade att mer än 70 procent av Ohians var för åtgärden . President Barack Obama har också stött initiativet .

Motståndare

Motståndare till Ohio friska familjer lagen har hävdat att åtgärden skulle leda till fler arbetstillfällen går förlorade . En grupp kallad Ohioans att skydda arbetstillfällen och Fair Fördelar utöva påtryckningar på Ohio lagstiftaren att företaget (Referens 4) . Ohio Roundtable motsatte sig också initiativet och utvecklat en hemsida som heter " Spela Sick Ohio " med en fras som löd " Killing Ohio Jobs , Hurting Ohio familjen ". Den homosexuella också emot åtgärden för att de sa propositionen inte innehålla bestämmelser för homosexuella anställda .

Status

Ohio friska familjer lagen togs bort från valsedeln i september 2008. Det har dock framkommit en federal proposition strax efter många liknande bestämmelser som Ohio friska familjer lagen . Den 18 maj infördes 202C Connecticut demokraten Rosa DeLauro den friska familjer Act från 2009 ( HR 2460 ) i USA: s representanthus . Lagförslaget skulle kräva arbetsgivare med mer än 15 anställda att ge arbetstagarna upp till 56 timmars betald sjukfrånvaro varje år . Propositionen som skickas runt i den lagstiftande församlingen och med mars 2010.

Previous:nothing Next:Vilka är orsakerna till kräkningar hos ett barn ?

Relaterade artiklar


 • hur man ska äta mindre och gå ner i vikt genom att tugga mer
 • Vilka är fördelarna av zinkoxid som solskydd ?
 • hur man kan minska din rökning just nu
 • livsmedel för att förbättra kvinnans immunsystem
 • hur du enkelt förbättra din familjs hälsa
 • tecken och symtom på avancerad prostatacancer
 • hur man hittar en styrelse-certifierad allmänna barnläkare
 • hur du ökar dina chanser för graviditet och samtidigt ha PCOS
 • baby maginfluensa behandling
 • hur man tar emot stöd från andra när man försöker gå ner i vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com