Oregon Health Plan för barn

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-15
Oregon Health Plan ( OH ) är en statligt subventionerad vård program som ger låginkomsttagare tillgång till sjukvård och bidrar till att förbättra på kvaliteten på vården individer normalt får . Det OHP Plus erbjuder barn och ungdomar fördelar genom samarbete med de federala Children 's Health Insurance Program ( chip)

Du behöver : .
Pills
Piller identifiering bok .

OHP Översikt

Målet OHP om barn är att försäkra alla barn i delstaten Oregon har hälso-täckning , vare sig det är genom privat eller grupp försäkrings-eller genom OH . Barn i familjer med låga inkomster och de som är hemlösa är automatiskt berättigade till sjukförsäkring i liten eller ingen kostnad för föräldrar eller vårdnadshavare . Oregon lagstiftande församlingen röstade i juni 202C enligt Portland Oregonian att utvidga OHP täckningen till fler barn i hela staten , oavsett förälderns sysselsättning.

friska barn Program

Healthy Kids -programmet är en ny förlängning av Oregon Health Plan som tar emot en del av sin finansiering via Barnens 's Health Insurance Program ( chip) . Detta program erbjuder prisvärda täckning hälsovård för barn i minst ett år , och täckning kan förlänga gångna året så länge ett barn är stödberättigade. Den OHP friska barn Programmet är öppet även för barn med tidigare existerande medicinska tillstånd

Behörighet

Ett barns rätt till OHP är beroende av tre faktorer : . ålder , hemvist och familjens inkomst . Den OHP hemsida säger berättigade barn är under 19 år och måste Oregon invånare. Andra kriterier omfattar inte ha hälsa täckning för minst två månader , en förälders plötslig arbetslöshet och /eller ett allvarligt medicinskt tillstånd som behöver åtgärdas. För att kvalificera för gratis eller till låg kostnad premier , måste en familjs inkomster vara under 300 procent av den federala fattigdomsgränsen ( FPL ) . Barn vars familjer är över 300 procent av FPL inte är berättigade till OHP om de inte är oskyddad , ensamkommande hemlösa barn .

extra kostnader

OHP är gratis om en familj tjänar 200 procent under FPL , som är ungefär $ 44. 100 för en familj på fyra . Familjer som tjänar mellan 200 och 300 procent av FPL debiteras premierna på en glidande skala $ 18 to $ 105. Premium är baserade på inkomst samt antal barn en familj har .

förmåner som omfattas

När inskrivna , varar ett barns fördelar genom OHP friska barn program ett helt år , oavsett en förälders anställningsform och tillgång till grupp sjukförsäkring. Hälsovinster för barn omfatta förebyggande vård , medicinsk vård , vision och tandvård , medicinsk utrustning, receptbelagda läkemedel , kemiska tjänster beroende och mentalvårdstjänster.

Previous:nothing Next:vad betyder akut vård & omsorg har gemensamt?

Relaterade artiklar


 • handtvätt för barn i
 • Nålar & nålar under graviditeten
 • hur man översätter effektivt föräldrarnas kunskaper i klinisk praxis
 • hur man memorialize en kär
 • effekterna av höga nivåer klor
 • hur man handskas med graviditet och förstoppning
 • läkemedel för effekter klimakteriet sida
 • reaktioner på mucinex
 • HLR & första hjälpen för barn och spädbarn
 • hur man kan bli av huvudvärk smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com