de typer av bakterier i livsmedel

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-15
Alla känsliga livsmedel som spenat och kyckling har potential att hamnen bakterier . Några dödliga stammar av bakterier är salmonella och E. coli . Lyckligtvis är livsmedelsburna sjukdomar mycket förebyggas med rätt förberedelser och sanitära förfaranden . Till exempel bör alla köttet genomkokt , inte ens i mitten , och mat bör inte konsumeras passerat utgångsdatum .

cus

cus är en typ av bakterier som finns i livsmedel som har en rund form enligt ett mikroskop . Det finns flera stammar av cus förekommer i livsmedel och vissa stammar grupp tillsammans med andra bakterier , medan andra kvarstår som encelliga organismer .

cus finns i många livsmedel , men denna typ av bakterier vanligtvis inte är dödligt , eftersom dessa stammar är vanligen dödas av magsyra . Kroppen har ett sätt att ta hand om sig själv genom att döda flera typer av bakterier , men det är aldrig en garanti . Därför är det alltid bäst att följa reglerna för säkra livsmedel .

E. coli

E. coli är en typ av bakterier som finns i flera stammar också . Vissa stammar av E. coli är dödliga eftersom de orsakar delar av tarmen dö av . Men många stammar är inte dödliga , men de kan ändå göra dig mycket sjuk . Vissa former av E. coli lever inuti tarmen utan att någonsin att orsaka några symtom . Centers for Disease Control rapporterar att dödligt stammar av E. coli orsakar plågsamma symtom såsom lunginflammation , diarré , infektioner urinblåsa och sjukdomar i andningsorganen.

Salmonella

Salmonella är en annan typ av bakterier med många stammar . Enligt Medicine Net hemsida finns det över 2. 500 arter av denna bakterie . Forskarna kan identifiera varje typ av salmonellabakterier från proteiner coatings. As i andra bakterier , vissa stammar av salmonella är dödliga , medan andra inte är det. Flera typer framkalla kräkningar, diarré , feber och uttorkning .

en allvarlig infektion av salmonella matförgiftning kan resultera i dödsfall eller njurskada . Andra symtom är kraftig svettning och magkramper . I många fall Salmonella orsakar inflammation i tarmen och andra organ .

Previous:nothing Next:Oregon Health Plan för barn

Relaterade artiklar


 • magövningar & graviditet
 • barn och spädbarn HLR certifiering
 • Fakta om isopropyl tvättsprit
 • pediatriska ryggraden och hjärnan strålning biverkningar
 • sjukdomar med stark urinlukt
 • förberedelse för ett colonscopy
 • hur man reda på hur mycket klor är i vatten på flaska
 • kvicksilver och metallhalogenlampor
 • hur du kan förbättra din energi
 • vad är orsakerna till vita fläckar på hud?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com