farligt mögel hemma

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-21
Mögel är ett vanligt svamp finns i hem . Några formar kan vara farligt för din hälsa . itu mögelpåväxt tidigt kan minska riskerna

farligt Formar

Black formar anses vara några av de mer farliga mögel typer . Giftigt svart mögel som Stachybotrys och Aspergillus-Niger kan orsaka negativa effekter för hälsan , bland annat allergier , trötthet eller andra respiratoriska reaktioner . Personer som har astma eller kan vara allergisk kan ha mer allvarliga reaktioner .

Det är viktigt att förstå att även vanliga enkla formar kan påverka hälsan om tillväxten är höga nog . Det är därför mögeltillväxt måste vara en när man bedömer mögel som ett problem.

CDC Varning

Centers for Disease Control anger att det inte är nödvändigt för att identifiera typen av mögel närvarande . Detta beror på att de vanligaste biverkningarna av mögeltillväxt är allergier . Dessutom, för att individuella känslighet mögel kan variera , särskilt om man beaktar mängden mögel närvarande . Det är därför det inte finns några normer för acceptabla nivåer av mögel . CDC rekommenderar någon mögel närvarande tas bort och förhindras från att återvända .

Mold Klimat

Att veta hur mögel utvecklas kan stödet i dess utrotning och förebyggande. Och mögel växer bäst i varma , de flesta och skuggiga miljöer . Det är därför badrummen erbjuder idealiska förhållanden för mögel att bildas. Alla områden i hemmet som har en hög relativ luftfuktighet är föremål för mögeltillväxt .

mögeltäckt

Surface mögel , som namnet antyder , är något mögel som finns växer ovanpå ett annat objekt eller yta .

luftburna

Mögel kan finnas i luften. Detta sker genom frisättning av små sporer . Dessa sporer kan växa mögel nya kolonier om de kommer i kontakt med vatten eller fukt .

Mold Removal

Ett antal kemikalier kan döda yta mögel . Killing mögeltäckt kommer att förhindra sporer sprids i luften . Men att döda mögel , måste du först åtgärda orsaken till dess tillväxt . Minska den relativa luftfuktigheten i ditt hem med hjälp av fläktar eller luftkonditionering kommer att vara till stor hjälp . När fuktnivåer kontrolleras , kan du ansöka klor eller syre blekmedel till ytan formar . Tvättsprit , vit vinäger och väteperoxid kommer också att arbeta .

Previous:nothing Next:Teens & bröstcancer

Relaterade artiklar


 • bröst åtstramning övningar
 • hur man kan övervinna cravings
 • hur man handskas med graviditet och förstoppning
 • saker som gör trängseln värre
 • hur man tar hand om en äldre anhörig
 • fördelarna och nackdelarna med ett endoskop
 • vad som kan användas för ett barn med vaginal irritation ?
 • laser hemorrhoid behandling
 • tecken och symtom på graviditet efter missfall
 • Vad gör en elastisk artär?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com