hur du avgör om du har självrisk på humant tillväxthormon

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-06
Överdrifter av HGH kan vara en mycket farlig problem , som även leder till döden för dem som berörs av den . Medan överdrifter av HGH tenderar att vara sällsynta , när det finns överdrifter av HGH kan hälsoproblem bli dramatiska . Ibland när dessa inte fångas i tid , kan det leda till döden ! Ibland tecken på HGH är uppenbara , men det är inte alltid lätt att fånga när det finns överdrifter av HGH . Veta tecknen är ett sätt att förebygga framtida problem

Du behöver : .
gjutjärnsgryta
Läkare besök .


1 .
Leta efter tumörer i hypofysen i barn som växer ett alltför billigt . Överdrifter i barndomen är nästan alltid orsakas av en tumör på hypofysen och orsaka gigantism . Medan detta inte är den enda orsaken till gigantism i barndomen , är det ett av de farligaste eftersom den är nästan alltid orsakade av tumörer i hypofysen . Obehandlad kan detta leda till döden . Vanligtvis är detta fångas och tumören tas bort, men dessa överdrifter följs sedan upp för att säkerställa att det inte finns någon återvändo av tumören .
2 .
Var uppmärksam på din kropp proportioner . Överdrifter som inträffar under en relativt lång tid kan resultera i alltför stor kropp proportioner , såsom stora händer och fötter , breddat ben och ett dramatiskt tung käke jämfört med dem som har normal HGH nivåer . Detta gäller särskilt för dem som upplever att de överskridit gränsvärdet under puberteten eller före puberteten .
3 .
uppmärksam på tecken på en tumör på hypofysen på vuxna. Hos vuxna , de typiska tecknen är de av en tumör i hjärnan nära hypofysen . I många vuxna , kommer detta inte bli märkbara eller inte kommer att utveckla förrän de är runt femtio år eller äldre. Dessa tumörer kan orsaka huvudvärk , synproblem eller andra liknande biverkningar . Ju tidigare detta är fångad , den minsta skada som kan orsakas i slutändan .
4 .
Fundera på om du har någon form av diabetes ! En ovanlig typ av diabetes kan ofta vara ett resultat av överdrifter HGH . Detta gäller särskilt för överdrifter som följer av att ta tillskott eller har injektioner , men även de som har långvarig överdrifter av GH .


Previous:nothing Next:hur man gör en alanon 9. steg

Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med palmolja i hår & hud?
 • Digitalt jämfört med akustiska stetoskop
 • hur man kan behandla symtom på laryngit
 • Hur berätta om det finns risk för behandlingsbart infektioner på din läkarmottagning
 • fördelarna och nackdelarna med ett endoskop
 • som upptäckte postnatal psykos?
 • hur man bestämmer när man ska gå till doktorn med en skada
 • hur reparera Littmann stetoskop
 • vad är orsakerna till hängande öga?
 • hur man tips att lämna in en stämningsansökan asbest
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com