hur du hittar beskrivningar av piller

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-20
Det är viktigt att kunna identifiera piller och kapslar, särskilt om du hittar ett omärkt. Det finns flera källor för att hitta vad ett piller är och vad det används för. Böcker speciellt för p-piller identifiering kan hittas på bibliotek eller bokhandlar. Ett antal resurser kan hittas på nätet för piller identifiering också. Om du känner till p-piller är färg, form, förlag, storlek eller någon kombination av dessa, kan du ta reda på vad det är, vad det används till och vilka biverkningar den kan vara. Det enklaste sättet är en webbplats om du har en dator tillgänglig.

Du behöver:
piller
. Piller identifiering bok.


1.
Har piller framför dig så att du kan identifiera färg, storlek, avtryck och form. Om p-piller är gjort (markeras med en eller flera fördjupningar att göra bryta p-piller isär enklare) kan du använda den informationen också.
2.
Hitta en webbplats som erbjuder ett piller identifierare. WebMD, AARP och National Library of Medicine (se nedan) finns några med bra information. Välj en länk till piller identifieraren på den webbplats du väljer.
3.
När du har kommit på plats och valt identifierare, kommer det att visa ämnen för att ange alla de uppgifter som nämns ovan. Ange informationen du har. Om ett piller har är ett avtryck på varje sida, skriv in både med ett kommatecken emellan. Till exempel: om den ena sidan har "93" och den andra sidan dsiplays "7263" anger du förlagsnamnet som 93, 7263. Avtrycket kan innehålla siffror, bokstäver eller en kombination av båda. Leta efter logotyper läkemedelsföretag också. Vissa platser har en rullgardinsmeny för färg, storlek och form. Om så är fallet, göra rätt val från menyn.
4.
När alla eller delar av den information tas upp, klicka för att aktivera sök-knappen. Skärmen kommer att ta upp ett antal piller som passar in på beskrivningen du har angett. Titta igenom dessa tills du hittar en som är identisk med p-piller du har.
5.
Vissa webbplatser har en knapp som tar dig till en beskrivning av medicinering, vad det är föreskrivs för och eventuella biverkningar. Om den du är på inte tillhandahålla denna information bör det finnas tillgängligt online på platsen för läkemedelsföretag som producerade piller.

tips och varningar


 • Om du inte hittar beskrivningen av p-piller du har eller är osäker på om du har hittat rätt p-piller , kan du ta det till apoteket och han bör kunna identifiera den och ge dig information om vad det är för de eventuella biverkningar och potentiella läkemedelsinteraktioner med andra läkemedel. Du kan också ta det till en läkare som har licens att förskriva läkemedel . En läkares Desk Reference är en bok uppdateras årligen som är fylld med recept information och bilder på piller . Det kan hittas och användas i ett bibliotek. Du kan använda det för att identifiera piller men se det är en aktuell publikation.
 • Ta inte några piller du inte kan identifiera. Bara ta identifierats piller som är föreskrivna för dig av läkare eller sjuksköterska licens att förskriva läkemedel.


 • Previous:nothing Next:vad är en elevhälsan bedömning ?

  Relaterade artiklar


 • tillfälliga och kroniska hypertoni
 • vad som orsakar beta STREP ?
 • hur man tar hand om en äldre vuxen
 • hur komma i form för seniorer
 • ägglossning preventivmedel
 • tecken på infertilitet hos kvinnor
 • talterapi aktiviteter för semantisk pragmatisk störning
 • hur man sköter om en näsblödning
 • hydroklortiazid och amning
 • hur man hittar en läkare i Rhode Island
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com