hur du väljer ett bra pediatrisk plastikkirurg

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-31
Pediatric plastikkirurger utföra specifika åtgärder eller rekonstruktiv kirurgi på barn . Situationer där barnet behöver en pediatrisk plastikkirurg kan verka överväldigande på första-att hitta en subspecialist kan verka utmanande nog , men att hitta en bra man kan verka som en oöverstiglig utmaning . Kom ihåg att plocka en bra pediatrisk plastikkirurg är som att plocka någon annan typ av läkare : bedriver forskning och ställa frågor hjälper dig att hitta en läkare som är rätt för dig och ditt barn .
1 .
Sök efter läkare med hjälp av verktyg som utvecklats av professionella grupper . Yrkesorganisationer som företräder specialister inom pediatrik , kirurgi och plastikkirurgi har alla utvecklat verktyg som hjälper dig att hitta barn plastikkirurger i ditt område . Online sökfunktioner kan du söka genom subspecialitet , geografiskt läge eller särskilt förfarande . Dessa sökfunktioner hjälper dig att sätta ihop en lista över pediatrisk plastikkirurger som finns nära ditt hem.
2 .
Kontrollera ombord certifiering . Använda verktyg och kataloger som tillhandahålls av certifiering styrelser i pediatrik , kirurgi och plastikkirurgi , se till att potentiella läkare du har identifierat nått ombord certifieras inom deras specialitet område . Styrelsen certifiering för pediatrisk plastikkirurger betyder oftast att de har avslutat specialitet och underspecialiteter utbildning i pediatrik , kirurgi och plastikkirurgi och har klarat examen avlagts inom varje område, se hur många av dessa certifieringar läkaren innehar .
3 .
Kontrollera vilken läkare har samlat lokala eller nationella priser för sin sjukvård . Lokalsamhället sjukhus och undervisning kommer vanligtvis tout utmärkelser som deras läkare vinna . Kontrollera webbplatser sjukhus där den pediatriska plastikkirurgerna du funderar på praktiken .
4 .
Kontrollera med din hälsa plan . Din hälsa försäkringsbolag upprätthåller kataloger över läkare som är en del av företagets nätverk av läkare , kontakta din hälsa plan personal kundtjänst för att se till att läkarna du har forskat accepterar din sjukförsäkring . Hälsoplaner not ofta som nätverk läkarna vinna priser , och många hälsoplaner spår läkare med särskilda kvalitetsindikatorer. Kontrollera om någon av de läkare på din lista är kända för vård av god kvalitet inom din hälsa plan nätverk .
5 .
Prata med läkarna . Välja en bra pediatrisk plastikkirurg ska alltid innehålla ett samtal med var och en av de läkare du har forskat . Ställ frågor om sina erfarenheter-även om du har denna information i förväg-för att se vad varje läkare anser att hans främsta framgångar. Gauge varje läkare sängkant sätt att se hur han kan interagera med ditt barn. Be om patienten referenser,?. Kan du prata med andra föräldrar till barn som han har behandlat
6
Fråga dina vänner och familjemedlemmar om de vet den pediatriska plastikkirurger på din lista. Eftersom du vill hitta en läkare som gör ditt barn känner sig bekväm, vänner och familjemedlemmar som är bekanta med den läkare kan hjälpa till att bedöma hans lämplighet för ditt barn.


Previous:nothing Next:det bästa vårdhem i Massachusetts

Relaterade artiklar


 • sen abort fakta
 • nebulisatorn behandling i pediatrik
 • roll civilstånd i hälso -och dödlighet
 • hur man rengör leksaker med en Clorox klorlösning
 • hur man kan hjälpa en svårt sjuk person upprätthålla värdighet
 • Vilka är fördelarna med mainaining ett friskt hjärta ?
 • hur man be om medicinsk rådgivning
 • hur man böja en rektor krage
 • hur gå ner i vikt utan att arbeta på det
 • Definitionen av hjärtkateterisering
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com