hur man får högstadiet pojkar passform

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-02
Enligt National Center for kroniska sjukdomar förebyggande och hälsofrämjande , har fetma hos barn tredubblats de senaste 30 åren . Det är viktigt att ta itu med frågan om vikt och leva hälsosamt tidigt , så barnen kan byta till sundare vanor som kommer att fastna under hela livet . Arbeta med mitt skolor pojkar att hjälpa dem att komma i form handlar om att öka fysisk aktivitet och förbättra kvaliteten på den mat de äter . Utbildning är inte alltid tillräckligt . Du måste föregå med gott exempel för ditt barn-om du är fit , kommer han att vara också.

Du behöver:
Hälsosamma livsmedel
. Träningsutrustning.


1 .
Pack sin lunch . Den mat som serveras i skolan cafeterior är inte alltid den mest hälsosamma val . Till exempel, är frukt förpackad i sött sirap , och kött är laddade med fett . På toppen av detta , ofta studenter får köpa snacks i stället för lunch . Medan det finns mer arbete att få hälsosam mat i skolorna , det är fortfarande en smart idé att packar sin lunch . Då kan du välja hälsosamma livsmedel som han ska äta . Be honom att hjälpa dig att göra det, och han är mer benägna att äta den .
2 .
Var aktiv som en familj . Om din familj ser på TV som en hobby , då ditt barn är mindre troligt att passa . I stället se till att hela familjen är aktiv . Gå på en promenad eller cykeltur efter middagen och välja fysisk aktivitet , såsom vandring , för helgen .
3 .
Uppmuntra honom att bygga muskler . Starka muskler inte bara förbättra fysisk kondition och låta honom passera konditionstest i skolan , de hjälper honom också att bränna fler kalorier . Fråga ditt barn vilka typer av muskelbyggande verksamhet som han vill göra . Till exempel kan han vara intresserad av att lyfta vikter , och du kan köpa en liten vikt set. Han kan bara behöver hjälp att utveckla en träningsschema .
4 .
Ange träningsmål som en familj. Dina träningsmål behöver inte vara om att förlora vikt . Istället ett mål att öka antalet pull- ups du kan göra eller minska tiden det tar att springa en mil . Då tänker uppnå dessa mål .
5 .
Be honom att delta i en sport . Att idrotta uppmuntrar fysisk utveckling och ofta lagarbete . Vissa pojkar är inte intresserade av de traditionella lagsporterna som baseboll eller fotboll . Istället se om han skulle vara intresserad av att ta kampsport lektioner eller lära sig skateboard . Om han väljer en aktivitet som han har ett intresse , han mer benägna att hålla fast vid det .

tips och varningar


 • Om ditt barn är överviktiga eller feta , att dra uppmärksamhet till denna omständighet kunde slå tillbaka och göra honom deprimerad . Fokusera på " bli frisk "istället för " gå ner i vikt " och inte enda ut honom för särskild behandling . Alla behöver äta hälsosammare mat , inte bara barn som behöver gå ner i vikt .


 • Previous:nothing Next:Hur kan jag spela in mina hjärtslag ?

  Relaterade artiklar


 • hur man får coldsores behandling naturligt
 • normer för kompetens för sjuksköterska och barnmorska förskrivare
 • låg luftfuktighet och näsblödning
 • hur man bär en blöja för fekal inkontinens
 • hur man byter blad piller cutter
 • hur man kan hindra dig från att vara på dåligt humör
 • hur man får fast abs
 • hur man har säkrare sex
 • Hur testar du ditt hus för bly färg ?
 • hur du håller din diet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com