hur man gör 10.000 steg för fitness

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-08
Hur mycket promenader behöver vi varje dag för att hantera viktminskning? Varje dag måste vi alla öka våra dagliga aktiviteter med 30 minuter förutom vår vanliga rutin. Det har fastställts nyligen att 10000 steg per dag är antalet att arbeta för minst 5 gånger i veckan. Om du är ny till att utöva så mycket, rådfråga en läkare, värma upp, dricka mycket vätska, och köpa en stegräknare

Du behöver:.
Stegräknare
Promenadskor.


1.
Köp en stegräknare. Du kan köpa en som kostar mindre än $ 30 och spår steg endast eller om det finns andra alternativ för stegräknare som mäter miles gick dagligen och brända kalorier.
2 .
Värm upp långsamt , som sträcker sig muskler för din promenad eller steg rutin . Konsultera en läkare om du har knä , rygg , fotled eller höfter . Köp löparskor med massor av kudde . ersätta dem när de är utslitna eller var 6 månader
3
Bär en stegräknare varje dag i 2 veckor och inte byta ut någon av dina regelbundna fysiska aktiviteter eller rutin . Innan du går till sängs , logga antalet steg du gjorde i slutet av dagen för hela två veckor . I slutet av den andra veckan , observera hur många steg du klarar av varje dag . Vissa dagar kan vara 800 steg, medan en annan kan vara 2000 steg.
4.
Ta det högsta antalet av de två veckor och använda den som din dagliga mål. Om du inte tror, kan du göra som många steg på en dag är du välkommen att sänka antalet steg. Plocka inte ett större antal, eftersom detta skulle kunna leda till skada, vilket i sin tur kommer att påverka ditt dagliga liv och sakta ner dig. För två veckor sikta på det numret du valde dagligen och log ner hur många du egentligen gjorde den dagen. Var ärlig mot dig själv.
5.
I slutet av dessa två veckor, granska de siffror som du faktiskt kunde göra. Nu lägga 500 till din dagliga mål för ytterligare två veckor. Om ditt mål var 2000 en dag så nu blir det 2500 om dagen.
6.
Fortsätt på samma sätt tills du har arbetat upp till 10. 000 steg per dag rutin. Om du någon gång, du känner att det är alltför mycket gå undan och göra vad man kan. Plocka upp din takt, när du är klar.
7.
Om du känner smärta eller obehag, kolla med din läkare. Vissa personer som har hälsofrågor kanske inte kan hantera 10. 000 mål, så diskutera med din läkare hur många skulle vara bra för dig. Målet är att hålla dig aktiv för resten av ditt liv . Du kommer att leva lyckligare och bli friskare .

tips och varningar


 • Kom ihåg ditt mål , men överdriv inte och dra en muskel eller orsaka en skada som kommer att sätta du ur spel. Ta det långsamt och ta det lugnt . Om du hatar att gå , men älskar att jogga eller springa , få dina steg in med jogging och kör istället . Att konvertera en annan aktivitet som simning , cykling , eller trampa på utrustning på gymmet , bara sätta i samma " tid " som du skulle gå . Hitta en kompis att gå igenom programmet , men om din vän inte fastnar på programmet kommer du att behöva göra det ensam .
 • Skaffa en läkare godkännande innan en träningsrutin .


 • Previous:nothing Next:hur man njuta av en massage

  Relaterade artiklar


 • typisk kostnad för beställning kontakter
 • graviditet risk i solarier
 • natt hosta hos barn
 • hur man får billig sjukförsäkring genom en enkel kyrka potlucks
 • hur man rengör leksaker med en Clorox klorlösning
 • hal elm för baby eksem
 • det bästa sättet att sätta i kontakterna
 • okontrollerad bröst tillväxt
 • prednison och binjurar
 • blåst elev på grund av öppna skallskada
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com